Welcoming atmosphere, very helpful service, abundant and very tasty and fresh dishes, all based on fish, plus I tasted the lasagna and it was very good.
We will return for sure
Modestino Razzano
.
05 Marzo 2025
10,0
Historic restaurant in Pestum. Elegant and spacious location, with a beautiful external veranda. Typical local dishes prepared with quality raw materials. Excellent and fast service. We tasted buffalo mozzarella with tomato frisella, fried food, spaghetti with clams, artichoke meatballs, and to finish on a sweet note, pistachio and chocolate semifreddo and puff pastry with buffalo ricotta and dried fig jam. All very good. Advised
Kir Flo
.
02 Febbraio 2025
10,0
The dishes are good nothing to say. I don't give 5 stars because even if I am a supporter of "you pay for quality", I consider the prices a little high for what it offers overall. Taken: Ravioli with buffalo ricotta with red datterini tomatoes, Amberjack with asparagus and yellow datterini tomatoes, Chicken leg with broccoli, and Polpino.
Luigi Blucerkiato
.
30 Gennaio 2025
8,0
I preferred the earthy dishes, exceptional fried foods.
Anto Nello
.
03 Gennaio 2025
8,0
A triumph of goodness, from the appetizers (fried artichokes, chicory, grilled razor clams), through to the spaghetti with lobster and the sea bass with potatoes, to finish with sublime desserts. Gluten-free options for celiacs
Gianluca De Candia
.
22 Dicembre 2024
10,0
For the first time in my life I ate a plate of linguine with lobster 🦞 the end of the world. Both the staff and especially the chef deserve the best compliments 🧑🍳 who delighted us so much.
Michela Esposito
.
18 Dicembre 2024
10,0
Come ho già avuto occasione di dire, “Nonna Sceppa” è per noi una tappa obbligata delle nostre estati nel Cilento da oltre 25 anni .... Di gran lunga il miglior ristorante della costa a sud di Salerno… oggi sicuramente diverso dal "Nonna Sceppa" di quando ero giovane .... ma i figli hanno avuto ragione nel voler coniugare una location molto ampia e curata, una cucina territoriale di qualità e una gestione professionale della sala attraverso uno staff attento al cliente e celere nel servizio.
Entrando nell’ampia location, ti potrebbe venire da pensare ad una ristorazione di massa ed invece ogni piatto è curato nei dettagli e preparato con materie prime eccellenti … abbiamo iniziato con un trittico di antipasti … Tartare di tonno su letto di mele e zucchine alla julienne (semplicemente divina), Cuoppo “Fritti e Sfizi” all’italiana (fritto asciutto al punto giusto), Crostini con Gamberetti marinati (deliziosi)… poi come rinunciare ai Cannolicchi gratinati al forno (da leccarsi le dita) … Come primo, “Ziti alla Cetarese” (con Genovese di Tonno, puro godimento).
Un buon rapporto qualità/prezzo ... un pranzo piacevole che ti fa venire la voglia di tornare ancora e ancora … servizio semplicemente eccellente di una ragazza (non so il nome) attenta, gentile, professionale e sempre disponibile per ogni richiesta… ma un grazie particolare va al Sig. Antonio che ancora una volta ci ha accolto con cortesia e cordialità.
adegiac
.
29 Novembre 2024
10,0
Ci rechiamo in questa meravigliosa e straordinaria location dove veniamo accolti in maniera egregia dove ci fanno accomodare dopo previa prenotazione e con la maestria e professionalità di Luigi veniamo coccolati dall'inizio alla fine del pranzo a tutto lo staff un plauso a 360 gradi si sente la materia prima nei piatti lodevole.
Strato Liguoro
.
28 Ottobre 2024
10,0
Excellent quality dishes, very fresh fish, Luigi a very helpful person, also the very extensive wine list, the raw fish as an appetizer and the truly exceptional turbot au gratin.
Advised!
Giacco
.
20 Ottobre 2024
10,0
Returned after a long time but still of a high standard
Interesting wine list and
giuseppe de lucia
.
18 Ottobre 2024
8,0