A truly fascinating culinary experience. Be prepared to savor original and extraordinary dishes, expertly prepared. Excellent and punctual service, with special mention for Valentina's friendliness and professionalism!
Patrizia Vicario
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15 Luglio 2025
10,0
Fantastic experience! Typical cuisine from the island of Carloforte. Excellent tuna. For the first time, I also tried the tarantello, a cross between tuna and belly. The raw fish appetizer was excellent, and the pasta we ordered, especially the paccheri and the typical Sardinian gnocchi, were exquisite. I wasn't thrilled with the lemon one. The wine, both white and Sardinian red, was very good. Friendly and fast service, and a very pretty seaside location. I hope to return in the future.
Alessia “Ristorantiticino” P.
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09 Luglio 2025
10,0
Satiating taste experience, raw appetizer with ice grass, a must try, excellent first courses and the right portion, and finally the desserts, cheese cake with bottarga... well, if you want to know the taste, all you have to do is go and taste it... the linguine have been on the menu for 30 years and that means something. Very nice place. Now let's talk about the waiting staff: Valentina, Francesco, Maria, Rita and Alessio, all young, talented and passionate, congratulations, you are on the right path to becoming professional excellence, it was a pleasure to be pampered by you, thanks to everyone, see you next year
Manlio and Nadia
Nadia Cenderello
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29 Giugno 2025
10,0
to try absolutely.... excellent raw materials culinary experience founded by several generations excellent wine list and young but not for this professional and professional waiting staff thanks for the 360 degree attention see you next year
Davide Moreo
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29 Giugno 2025
10,0
This place is not only beautiful and of exceptional quality but the people are professional and very kind.. we had a table that we didn't like very much and they immediately changed it and Valentina in addition to being a very nice girl is an excellent photographer!! The food is a real poem MUST TRY
Federica Di Teodoro
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27 Giugno 2025
10,0
Beautiful terrace on the harbor. Great food, fast and professional service.
angelica ronchin
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25 Giugno 2025
10,0
I can't help but review such a nice place where I found a welcome from a starred restaurant and really smart guys, despite their young age!
Antonello is a guarantee m.
The raw fish is absolutely worth trying.
I'll leave the rest for you to discover!!
It deserves more stars, but the maximum is 5
I'll definitely go back
Leonardo Mazzocchio
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22 Giugno 2025
10,0
An experience to live. Great service and great food.
Fabrizio Raccosta
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15 Giugno 2025
10,0
Di passaggio a Carloforte, io e mia moglie siamo andati a cena al ristorante Da Nicolò, incuriositi da una foto pubblicata in un servizio di Bell’Italia lo scorso settembre su Carloforte, che ritraeva Antonello Pomata, patron e chef di questo ristorante, in bicicletta con una cesta di limoni ed una enorme bottarga di tonno appesa al manubrio.
Siamo stati accolti con calore e simpatia sia dallo Chef sia dai suoi collaboratori che ci hanno spiegato e consigliato i piatti che abbiamo gustato durante la cena.
Io ho scelto un cannolo croccante di pane carasau, con gamberi, cozze e zucchine su bisque di crostacei e come piatto principale dei mezzi paccheri con polpo, seppia, granchio rosso, pomodoro e cipolla. Come dessert una cassata Carlofortina.
Mia moglie ha optato per una bottarga dl tonno di Carloforte con carciofo di Masainas, spuma di mozzarella di bufala, crostino di pane all'origano e scorza di limone.
A seguire, lo stesso mio cannolo e per dessert una cheescake alla bottarga, invenzione dello chef.
Tutti i piatti sono stati ottimi, all’altezza delle nostre aspettative.
Il percorso è stato accompagnato da due calici di Vermentino a testa e con i dolci da un bicchiere di passito Angialis.
Conto di 170 euro.
franco f
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08 Maggio 2025
10,0
In un locale stellato il minimo che mi aspetto è un ottimo servizio. ...Che dire ? Imbarazzante la gestione della sala con camerieri disattenti o forse presi dalla gestione di tavoli più importanti del nostro! Il momento della scelta dei vini è stato incommentabile ci ha maldisposto e non ha decisamente agevolato il nostro ben disporsi all'arrivo di piatti preparati con attenzione e cura . Siamo molto delusi perché doveva essere una serata speciale invece..... Il 3 è unicamente per la cucina
appuntidiviaggio
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27 Aprile 2025
6,0