Truly a beautiful location far from everything and everyone, this is also evident from the road (the last 500m are dirt road).
Cold cuts and meats all worth trying, all good and the service isn't bad too, shame about the flood.
Riccardo Colombo
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01 Aprile 2024
8,0
Particular restaurant, when you enter you find yourself catapulted into another era. Excellent food and impeccable service
Laura S
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24 Marzo 2024
10,0
Vintage place, well looked after and clean. Fast and courteous service. Excellent value for money.
Michela Pizzola
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17 Marzo 2024
10,0
Very elegant restaurant, they pay a lot of attention to detail and pamper the customer in a very particular way. In terms of location, it is truly very beautiful. A special place if you are in the area or passing through. A familiar and very vintage atmosphere. A breathtaking location. Truly very good food and attention to detail. my detail perfectly balanced with tradition very accurate service down to the smallest detail the waiter knows how to pamper you and make you feel at home the bill for 3 was €108 a very affordable and very correct bill for what we ate in fact it was too little
LeoBoy299
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17 Marzo 2024
10,0
It was a pleasant discovery, excellent and plentiful food, for me the fried pumpkin was the best. Very kind waitress and friendly and easy-going manager. I recommend them to everyone and will return
daniela sorino
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10 Marzo 2024
10,0
Gentili mangiato bene posto accogliente
Cristian Gamba
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09 Marzo 2024
10,0
Original and welcoming place. Very good food and generous portions. Family atmosphere and kind and friendly staff. HIGHLY RECOMMENDED
RE-JANAS Consulenti TECNICI Immobiliari - Sinnai
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15 Febbraio 2024
10,0
Andrea sempre unico siete super grazie di tutto ,grazie allo staff alla prox by andre da Reggio Emilia
Andrea Righi
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21 Gennaio 2024
10,0
Alla periferia della piccola Atene si trova questo stupendo casolare settecenteso.L'ambiente con le sue sale rustiche vintage e le sue suppellettilli fa rivivere alla mente ricordi del passato contadino.Il servizio è squisitamente cortese ed attento,il cibo di qualità pregevole cucinato dalla signora Bondioli in maniera sublime.Il nostro desinare;un antipasto generoso con culatello 18 mesi gnocco fritto eccezionale e riccioli di zucca fritta cosparsa di glassa di aceto balsamico,veramente deliziosa.2 secondi,guancialino con polenta e lonza di maialino con cipolle caramellate,entrambi i piatti graditissimi.La parte beverina s'e servita di 1/2 litro di un buon ripasso della Valpolicella 1 bottiglia d'acqua potabile e 2 caffè ☕️.Conto totale di 60 euro 💶,onesto e strameritato.Ristorante doverosamente superconsigliato.A Dio piacendo arrivederci e grazie.
alfiusc2017
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07 Gennaio 2024
10,0
Allora, il posto è originale, molto molto tranquillo. Gli antipasti ai massimi livelli, i primi buoni, i secondi un po’ sotto la media, ma questa “pecca” si perdona visti i prezzi e il vino, buono. PS : come secondi consiglio la Fiorentina, che non abbiamo preso ma aveva un bell aspetto
ducadisampeyre
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15 Ottobre 2023
10,0