A good restaurant, quality and price. Spaghetti carbonara pasta, good cream but pasta a little too al dente and bacon a little too salty. I found the tagliatelle Bolognese pasta good, the tomato sauce was good and the pasta perfectly cooked, neither too hard nor too soft. We had a 4 seasons pizza with artichokes and ham: the dough is thin and crispy and the edges soft, cheese and black olives: it was good. The server was good and the atmosphere too, well-placed table and comfortable armchair.
Jack Buzuel
.
30 Agosto 2025
10,0
Steaks are all delicious. Service was also nice. It’s better to book reservation.
Annie Chuang
.
24 Agosto 2025
10,0
I'm here with a group of friends for a pre-holiday pizza. Nothing special. Everything was anonymous, and the service was poor, as several of us had our beer arrive late after we'd asked. Prices were high. Pizza, beer, and a mini dessert for $26.50 seems excessive.
Gian cat
.
04 Agosto 2025
6,0
Non Italian. We sat outside, a nice summer evening. Family of 5. Great foot, very nice service and visited by locals which makes it great experience. Nice to be out of the touristic zone. Would recommend.
Shorty E
.
24 Luglio 2025
10,0
All the dishes we ate were amazing. The staff was friendly and I recommend it.
Rifat Sapan
.
19 Luglio 2025
10,0
It survived Biagio and the legendary Infinito on Via Leopardi. It's not a Michelin-starred restaurant, but it's still a safe bet in a so-so neighborhood. Open almost all the time, it's offered the same varied and satisfying menu for years, with a few good appetizers (I like the Catalan-style octopus), standard first courses, quality meats, fish, and cured meats, as well as pizzas that I find good but not exceptional. Recommended by
Franz Scarpelli
.
16 Luglio 2025
8,0
Very tasty food and friendly service
Bernhard “Topthor” Stöcker
.
07 Luglio 2025
10,0
Great, quiet and pleasant place with delicious food and fantastic service. I really highly recommend it.👍
Tobiáš Došek
.
22 Giugno 2025
10,0
Vado saltuariamente in questo ristorante che mi entusiasma sempre meno
Intendiamoci: il locale è fine, direi elegante e ben frequentato in una zona in. Il servizio efficiente, veloce e professionale. L'aspetto che continua a deludermi è la cucina.
La scelta dei piatti è sempre la stessa e abbastanza limitata, il livello degli stessi è mediocre: la focaccia sempre mezzo cotta e striminzita, come striminzite sono le quantità di cibo, a partire dalla tagliate (scipite) al vitello tonnato. A mio giudizio, è un locale che manca di personalità. Un tempo mi sembrava più toscano, ora non se ne vede traccia. Ad esempio non c'è ombra di una bella zuppa. I prezzi, tutto sommato, accettabili. Noi l'ultima volta eravamo in sei e abbiamo speso circa 37 euro a testa (tagliata al salmone, alla rucola, vitello tonnato, gelato, acqua...). Il tutto senza infamia e senza lode. Peccato, perchè il posto mi piace, ma non mi sento di raccomandarlo
Tino C
.
15 Giugno 2025
6,0
Posto preferito, vengo da anni in questo locale, mi sono sempre sentito coccolato.
Piatto preferito gli gnocchi alla Cecco
Lo consiglio a tutti.
Ola 91
.
14 Marzo 2025
10,0