A place that evokes distant times but which keeps the flavor and taste of good traditional cuisine intact
The selection of boiled meats and roasts is excellent
Onlyvibes65
.
14 Gennaio 2025
10,0
Bollito DOC, very vintage atmosphere that reminds us of the "restaurants" on Sundays when we were children, even the desserts...true 70s/80s
gianni cardini
.
12 Gennaio 2025
8,0
Sunday lunch place. Family atmosphere, attentive and informal service. excellent tagliatelle and boiled meats.
Federico Di Martino
.
12 Gennaio 2025
10,0
In this restaurant you eat very well, from starters to first courses, the second courses to take are those from the trolley, the environment is a bit chaotic but it was a Sunday lunch with the rain
Luca Salmi
.
28 Dicembre 2024
10,0
We had a wonderful evening here. The food and the service were excellent.
Stephanie Ritz
.
28 Dicembre 2024
10,0
Excellent food, location worth seeing again
Luca Martinelli
.
27 Dicembre 2024
6,0
70s restaurant in the center of Reggio Emilia with classic cuisine, appetizers of various cured meats, tortelli, boiled meats... all good.
raffaele bontempo panico
.
20 Dicembre 2024
10,0
Yesterday we were walking in Reggio Emilia and after a lot of surfing the web to look for a good restaurant for lunch, we said to ourselves: "the only ones who will surely be able to advise us better are the locals!" .
In fact, we stopped two very kind girls on the street who showed us this fantastic restaurant. Which I wholeheartedly recommend to immerse yourself in an authentic Emilian experience; not only is the food fantastic and super tasty, you are welcomed with warmth, kindness and competence. thanks a lot guys, see you next time!!!
Eleonora Tamburini
.
15 Dicembre 2024
10,0
La mia attività mi porta ad avere spesso clienti da ogni parte d'Italia e d'Europa.
Tutti mi chiedono di portarli al Canossa. Non c'è stata una sola volta che ne siamo usciti scontenti nè per il cibo e neppure per il conto. C'è chi ha fatto il tris con il carrello senza l'aggiunta di un euro . Il formidabile carrello ha fatto milioni di Kilometri senza mai tradire la sua funzione. Il Canossa è sempre quello, E' il ritrovo delle famiglie reggiane per il pranzo domenicale, per uno di affari, per chi non ha voglia o tempo di andare a casa , per un turista. Un posto per tutte le situazioni e per tutte le stagioni. Non vogliamo che cambi l'ambiente , i camerieri ,quelli che stanno in cucina e l'unico vero carrello dei bolliti. Grazie di esserci
jojones S
.
14 Dicembre 2024
10,0
We ate very well.
Cappelletti in broth and boiled.
First course plentiful and very good
They pass by with a trolley for boiled meat and roasts.
The cost is 20 euros, you choose the meats (tongue, ham, beef, chicken etc) accompanied by mashed potatoes.
Advised
Lorenza mazzonetto
.
10 Dicembre 2024
10,0