We start with the very elegant bread and arrive at the sauces with a thousand flavors. We fill the plate with lots of vegetables, asparagus, artichokes and spring onions and get to the boiled meat. Nothing to say, the boiled meat is CRAZY with a thousand different flavors but if you're not a fan of meat you can have tortelli, ravioli and fettuccine! In the end you will have a spectacular dish with a thousand flavors to try, recommended!
Martina Recchiuti
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08 Maggio 2025
10,0
Excellent cappelletti and parmesan. Very courteous staff
Fiorenza Santamaria
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06 Maggio 2025
10,0
70s restaurant, still one of the few remaining of the "old" restaurants. Excellent food, homemade first courses with a genuine flavour, a super-stocked trolley of boiled meats and roasts, you can really find everything including meatloaf. Kindness and courtesy. Nothing is missing!! Highly recommended!!! Well done 👏👏👏
La Clod 65
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17 Aprile 2025
8,0
Come sempre non delude mai il ristorante Canossa con le sue pietanze e il suo staff. Carrello dei bolliti e degli arrosti al top, buona la cotoletta alla bolognese, i tortelli conditi con il burro freddo e la lasagna un pelino asciutta. Dolci davvero deliziosi.
Francesco B
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13 Aprile 2025
10,0
Take the boiled meat from the cart. It is cut with a very tasty breadstick, accompanied by a delicious homemade purée.
I'll be back.
pisanoxsempre
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12 Aprile 2025
10,0
Every time we go to Reggio Emilia, it's our favorite stop! The cart with roasts and boiled meats is really worth it.
Silvia Di giovanni
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10 Aprile 2025
10,0
A nice experience, large place, well organised, friendly staff quick to bring the food, everything handmade, excellent boiled meat trolley, we will be back
Simurro Antonietta Franca
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08 Aprile 2025
10,0
Superb traditional cuisine in a very home style setting; must try Cart of Bolliti and Cappelletti!
Fabio Marzano
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03 Aprile 2025
10,0
Il miglior ristorante tipico della città
Sergio Vaiani
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06 Febbraio 2025
10,0
La mia attività mi porta ad avere spesso clienti da ogni parte d'Italia e d'Europa.
Tutti mi chiedono di portarli al Canossa. Non c'è stata una sola volta che ne siamo usciti scontenti nè per il cibo e neppure per il conto. C'è chi ha fatto il tris con il carrello senza l'aggiunta di un euro . Il formidabile carrello ha fatto milioni di Kilometri senza mai tradire la sua funzione. Il Canossa è sempre quello, E' il ritrovo delle famiglie reggiane per il pranzo domenicale, per uno di affari, per chi non ha voglia o tempo di andare a casa , per un turista. Un posto per tutte le situazioni e per tutte le stagioni. Non vogliamo che cambi l'ambiente , i camerieri ,quelli che stanno in cucina e l'unico vero carrello dei bolliti. Grazie di esserci
jojones S
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14 Dicembre 2024
10,0