Definitely excellent quality but decidedly high prices
elisa bottazzi
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23 Marzo 2025
8,0
Restaurant with a very elaborate menu and a well-stocked wine list. Refined raw materials and quality, precise and impeccable service. All this quality has an impact on the price which is not within the reach of all budgets.
Definitely worth considering for a special evening.
Michele Ferrari
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16 Marzo 2025
8,0
Locali accoglienti puliti con una piacevole atmosfera famigliare.
Personale più che attento e cortese.
Cibo davvero di qualità a km 0. In particolare i primi piatti sono stati davvero eccezionali, lasagne e tortelli davvero ottimi e con porzioni generose. Siamo tutti rimasti più che soddisfatti, dall'antipasto alla torta. Grazie per il servizio e la gentilezza e per l'organizazzione del pranzo della prima comunione. Consigliatissimo.
Alessandro G
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13 Marzo 2025
10,0
Nice place, nice and refined, with a good selection of dishes and wines.
Prices commensurate with the environment
Francesco Bordogna
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26 Febbraio 2025
10,0
Illegal buttons, yummy. Impeccable service, perfect atmosphere for an intimate dinner and good chats.
Virginia Pigato
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21 Febbraio 2025
10,0
A restaurant that takes great care of quality, both in the starters, the Fassona steak is an explosion of flavours, and in the first courses, which are very tasty and tasty. The second courses are no less important and finally they have particularly delicious and refined desserts. Equipped with a very large cellar, but if you are alone you can also take a glass of some of the wines they offer. The service is accurate and attentive, while the place is a little too elegant, formal, obviously for my tastes, but on the other hand you go to eat at the restaurant and they are really excellent!
P.S. booking is better!
Stefano Favali
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14 Febbraio 2025
10,0
Nice environment, excellent food, scary cappelletti in broth. I will definitely go back
Simona Ferra
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02 Febbraio 2025
10,0
Excellent restaurant,
quality of the raw materials of the highest level, excellent cappelletti and cannelloni, very good rabbit and desserts, the only flaw, but I was informed that the wine list was not updated, two wines missing from the list, for the rest it's worth trying.
Carlo Alberto Zaccagna
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26 Gennaio 2025
10,0
Congratulations guys 👏 nothing different from the previous management, in fact, I personally had a very good time. You can feel the passion and care for food. I will definitely return
Giuseppina La Monica
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15 Gennaio 2025
10,0
Quando veniamo a Reggio Emilia , il Bosco per noi è da sempre tappa fissa.
Tipica cucina emiliana, con prodotti eccellenti sempre ben cucinati.
L’ultima volta però con la nuova gestione le cose non sono andate come avremmo voluto. Il posto è sempre accogliente e familiare, meno bene la cucina.
Abbiamo ordinato come antipasto due gnocchi coi salumi. Ci hanno portato un piattino di salumi in due. Due fette di crudo mediocre a testa, due di salame e poco altro. 32 euro per due antipasti non è poco..
Il pane ci è arrivato dopo una ventina di minuti, assieme all’antipasto. Pane secco con due pezzi di focaccia friabile
Dí secondo un bollito. Il piatto che ci hanno portato era inservibile. 3 pezzo totale. Lingua, una fetta di cotechino e una di zampone.
Nessun taglio di carne, niente mostarda.
Insomma porzioni misere per tutte le portate e qualità normale
Forse abbiamo solo scelto la serata sbagliato
Jimmy
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01 Gennaio 2025
6,0