Historic place. Its beauty lies in the fact that nothing has ever changed, including the welcome and family environment that puts one at ease; fantastic prices (I would say low) and quality of food, genuine.
Simon Pc
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21 Marzo 2024
8,0
For those who don't have any pretensions and like a hot dish without spending a lot: you won't be surprised at the bill.
It deserves maximum stars because I would happily return several times.
The staff is really welcoming and kind and the table service respects the right times.
I recommend taking gnocchi and guinea fowl.
Giovanni Perla
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17 Marzo 2024
10,0
Excellent food, attentive and friendly staff.
Excellent food/price ratio I highly recommend it
Debora Cavalera
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17 Marzo 2024
10,0
Beautiful place and very kind staff. I had a favorable experience with excellent value for money. I hope to return for dinner too because I liked it very much.
Federica Parzani
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26 Febbraio 2024
10,0
Good service very friendly people good price
kestrazio 34
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20 Febbraio 2024
10,0
Always a joy to return
When I pass through the area it is worth extending the tour
Spectacular work menu.
Very good and cared for
Highly recommended
Corrado “Ghost74”
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18 Febbraio 2024
10,0
Arrived..
At the entrance a large path, the counter and a large table
In front there is a room on the left and another two on the right... Lots of places to sit.
The owner takes us to the one on the left..
A large 6-seater table ... We sit in the two seats next to the window.
In the same another great journey, lit. Which warms the environment.
We chose the Malfatti (cotta ha dot) with ricotta and spinach, sautéed in butter and sage and Tripe in Broth, both sublime in taste.
A soft meat guinea fowl and fried meatballs with a side of herbs.
Side dish of boiled potatoes and peperonata.
To finish, a sweet Chocolate Cake with little Babà and Panna Cotta and coffee
Max Pellegrino
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17 Febbraio 2024
10,0
We meet for a working lunch with some colleagues; the place is beautiful, a traditional trattoria with an original fireplace of the kind that still has seats next to the hearth. Friendly and sociable staff. Good choice among the former and such a vast choice among the latter that at the end of the list you don't remember the former. The only flaw, they are renowned for clay guinea fowl, but no one remembered to mention it so we couldn't taste it. Good food quality. First time for me, as I'm not from the area, but for lunch I feel I can recommend it
Gian Luca Pagani
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16 Febbraio 2024
8,0
Osteria dei tempi iti dove l'arredo e le foto ci ricordano con affetto i nostri nonni.Le sale ordinate,curate nell'occasione in tema natalizio.Il servizio molto garbato ed attento,il cibo e' genuino e ben cucinato,gustandolo si percepisce con quanta passione operino gli addetti.Le porzioni sono assai generose,ed il locale era comprensibilmente gremito.Il nostro desinare;un antipasto composto da ottimi salumi polpettine con salsina verde e giardiniera.2 primi,gnocchetti con gorgonzola e marubini in brodo di cappone.2 secondi,faraona alla creta(loro specialità)e cotolette di pesce.Uno squisito 😋 semifreddo all'amaretto.La parte beverina,una bottiglia di pinot grigio,una bottiglia d'acqua potabile e 2 caffè ☕️.Alla presentazione del conto totale di 60 euro,inevitabilmente mi sono commosso dinnanzi a tale onestà.A Dio piacendo arrivederci e grazie.
alfiusc2017
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17 Dicembre 2023
10,0
È sempre bello trovare e andare nelle trattorie di una volta quelle semplici semplici dove non solo l'ambiente ma anche il personale e quanto mangi ha il sapore di una volta.
Ho visto anche una tavolata di giovanissimi mangiare un piatto di trippa e ravioli bagnati da buon vino.
Io ho preso degli spaghetti e ovviamente ho provato il piatto principe di questa trattoria che è l'anatra; sicuramente buona anche se ovviamente si sentiva che non era nostrana ma non si può pretendere più di tanto... era buona questa è quella che conta.
Conto soddisfacente!
Ci tornerò per provare altri piatti.
Paolomba
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07 Novembre 2023
10,0