Vine aquí para cenar en un viaje de trabajo una noche y era bastante promedio. Tenía mejillones para empezar, pero eran tan pequeños que apenas sentía que valía la pena comerlos. Para la comida principal tomé el bistec, pero no nos permitieron ninguna salsa del camarero y era soso, puede haber sido una barrera del idioma, pero un poco de ketchup o mayo lo habría hecho mucho mejor. Es un buen restaurante, pero todos en nuestra fiesta sintieron lo mismo, que era promedio.
K&M rates plates
.
28 Dicembre 2024
6,0
Nice little place in the center of Padua, well-kept place and good service. The dishes are very good and well prepared, curious and successful combinations. In our opinion a little too expensive though. The location, although very nice, is very very difficult to find parking nearby.
Silvia Cavallo
.
23 Dicembre 2024
8,0
Very nice environment, quality food. Excellent for an elegant dinner.
Marco Zacchia
.
23 Dicembre 2024
8,0
Very nice environment, quality food. Excellent for an elegant dinner.
Marco Zacchia
.
23 Dicembre 2024
8,0
We went for my son's graduation.
Great service great food.
Thanks see you next time
giuseppe vallone
.
17 Dicembre 2024
10,0
Good overall experience, dishes ranging from decidedly good (pumpkin pie, cod etc) to just adequate (Bavarois, slightly stale parmigiana). Service was certainly courteous and helpful, but had some flaws in some elements (we were not told or presented with a separate sheet of the menu of the day, which we discovered "by chance" when returning the menus when it was too late to evaluate those proposals Environment rich in history (especially F1) but a little dated and tending towards excess in decoration, but some vegetarian options are not bad.
Ugo Dadamo
.
27 Novembre 2024
6,0
Excellent food quality ratio. An excellent culinary experience. Truly recommended.
andrea bertucci
.
21 Novembre 2024
10,0
Very welcoming place in Corso Milano in Padua. A good habit for Sunday lunch with dad. Normally we eat fish but, with the autumn menu change, porcini mushrooms become the protagonists. Just an appetizer of almond crusted prawns on pumpkin cream and a fragrant Lugana to accompany the dishes! Everything perfect. You can taste the world of racing in every corner and the owner Mario Di Natale has met everyone!
LORENZA CAVALLARO
.
10 Novembre 2024
10,0
Charming Restaurant, Exceptional Dishes, the Owner is a Wonder, For a Formula 1 Lover it is a Museum to See!!!! Compliments!!! Numbers 1.
Angelo Mazzucato
.
08 Novembre 2024
10,0
Avevo aspettative completamente diverse da questo locale
Il servizio direi abbastanza scadente anche se il personale è gentile e disponibile ma non all'altezza (il vino mi è stato portato parecchio dopo aver già servito il primo ....ed essendo bianco fresco nemmeno il cestello se non dopo richiesta con molto ritardo; il cameriere inoltre toglie il piatto a mia moglie del primo senza chiedere quando non aveva ancora esattamente finito .....)
Il menu è un insieme di piatti della tradizione (pochi e non esaltanti) e incursioni di piatti non proprio del territorio e poco organici, senza un vero filo conduttore
Dolci scadenti
Mi aspettavo tutt'altro da un ristorante che si definisce Osteria
I prezzi sono corretti ma forse per un livello leggermente superiore
Io personalmente non ci ritornerei
Luca012_10
.
04 Novembre 2024
6,0