I don't give 5 stars to the room only because I expected it to be as particular and characteristic as the entrance to the restaurant, but in any case the environment is refined and elegant. The impeccable service, the menu denotes attention to detail, the dishes are all truly excellent, from the tartare, to the amazing gnocchi, to the very tender and tasty Florentine steak, to the dessert... congratulations indeed!!
Federica Vanin
.
20 Agosto 2024
10,0
The service is impeccable!!! high quality raw materials!!! The place is worth the trip. Compliments to the staff
mad. m
.
16 Agosto 2024
10,0
Good restaurant, excellent quality raw materials, attentive but not intrusive service. Definitely recommended.
Family-run restaurant, many proposals including starters, first courses, second courses and off-menu options. The courgette parmigiana is delicious, the tagliolini with fresh porcini mushrooms are superb. The service was friendly and professional, the owners welcoming.
Fiorina Maggio
.
15 Agosto 2024
10,0
Only restaurant available in the area. Excellent dishes and very good pizza. The owner, however, provided a friendly and fast service, despite an unexpected influx of customers. I recommend it!
Alberto Agostinelli
.
14 Agosto 2024
8,0
Beautiful local restaurant. The most enjoyable meal we've had yet in Italy. Very kind servers. Very accommodating of my gluten allergy. Beautifully handwritten menu. Wonderful experience overall.
Finn Roberts
.
27 Luglio 2024
10,0
Greedy and pretentious menu, but on the practical side, partially questionable food. Some dishes are good, others more like a trattoria than a restaurant. Excellent service by professional waiters
Forget the "old" restaurant in the hills where you only ate chicken or bigoli. Attentive cuisine and good food, accompanied by pleasant and friendly staff.
CLAUDIO ROSTIROLLA
.
28 Giugno 2024
8,0
Buono, si riconferma dopo la mia prima volta anni fa. Un pó cara l'orecchio di elefante, soprattutto per quello che ti viene dato, troppo sottile la carne, ma molta panatura.
fsilvestro
.
10 Maggio 2024
8,0
Siamo capitati in questo ristorante quasi per caso, e sinceramente vedendolo dall’esterno senza troppa convinzione. Beh, il detto “l’abito non fa il monaco” è più che azzeccato. Entrando in sala l’impressione di trattoria svanisce completamente per lasciare spazio ad un ristorante luminoso, pulito e curato nei dettagli. La rusticità e familiarità (in positivo!) del locale torna quando ti portano il menù, scritto a mano con un corsivo davvero piacevole. Ma quando inizia il servizio al tavolo, e iniziano ad arrivare i piatti, torni immediatamente ad essere catapultato in un ristorante a cinque stelle. Che diventano sette, otto, nove, dieci stelle quando inizi ad assaggiare quei piatti divini. Da parte nostra super menzione d’onore per il bignè con fonduta e asparagi, per i tagliolini con asparagi, pomodorini confit, pecorino e sbriciolata di pane (sono un’italiana un po’ atipica e non amo la pasta, ma questa è stata la pasta migliore che io abbia mai mangiato!) e, ciliegina sulla torta di una cena già perfetta, un dolce davvero spettacolare: una coppa simil-tiramisù alle fragole con una crema morbidissima e fluffy che ti avvicina al paradiso.
Personale super gentile e disponibile a spiegarti i piatti e a consigliare (anche se non servirebbe, è tutto talmente buono che non si può sbagliare scegliendo nessun piatto).
Il nostro unico rammarico è che non viviamo vicino a Montegrotto altrimenti ceneremmo in questo locale ogni settimana.
Bravi, bravi, bravi, bravi!!!
DeaZim
.
08 Maggio 2024
10,0