I was there recently with some friends, everything was excellent, very fresh fish, magnificent oysters, everyone was well done, I will happily return
monica bartolomeo
.
10 Dicembre 2024
10,0
Delicious as always, excellent fresh fish, also the low price. Good spaghetti with sea urchin and pistachio. The house white wine was very welcome.
cristian braini
.
04 Dicembre 2024
10,0
Frequento da anni questo ristorante, ho sempre mangiato Bene e pagato il giusto. Devo dire che le materie prime usate sono veramente fresche, di alta qualità e non comuni, da provare assolutamente la grigliata spinata ma il risotto è di una bontà, a mio gusto, rara. Bravi
Stefano
.
01 Dicembre 2024
10,0
We had a good time, spent the right amount and we are still curious to try some dishes (among the many available) that we didn't order during our visit (like the risotto). The spaghettini with sea urchins are excellent, the mixed grill is good. The house "Friulian" wine and the desserts are very good. The staff were friendly and helpful, perhaps a little too long waiting between starters and first courses
Lollo mar
.
29 Ottobre 2024
8,0
If you love fresh fish come here. The crudite. Cockles etc etc fantastic. A wonderful baked shoe. Believe me.
alberto tiepolo
.
25 Ottobre 2024
10,0
Excellent fish dishes, I don't give 5 stars because we had to wait an hour and a half for a plate of spaghetti. To be good they were good, but I don't understand the logic of how the orders are taken. The owner of the restaurant collects the orders of all the tables before passing them to the kitchen, resulting in very long waiting times and dishes that come out randomly from the kitchen. I would happily go back during the week when perhaps it is less busy to reevaluate it.
Pimpi
.
14 Ottobre 2024
8,0
Renovated environment, excellent quality, kindness and reasonable price.
you trevi
.
18 Settembre 2024
8,0
Era da tempo che cercavo un ristorante dove si possa mangiare pesce e crostacei di qualità e soprattutto nostrani. Ai Campi troverete un menù pazzesco di antipasti che spazia dai crudi con indicazione di provenienza (quasi tutti della vicina grado) ai gratinati/ferri zuppe. Da provare le cozze piri piri, i fasolari in guazzetto, le cappelunghe nostrane ai ferri, noi abbiamo preso anche (solo su ordinazione anticipata) il piatto Royal che propone tutta la varietà di crudi (scampetti, mazzancolle, canocchie, cappa sante, ostrica …) e una tartara di tonno presentata in piccole porzioni con vari abbinamenti di condimento. Per proseguire con delle seppioline nostrane e mazzancolle di Grado ai ferri . Dolci anche buoni e ben presentati. La scelta del vino un pinot bianco e un uvaggio di Renato Keber.
Il rapporto qualità e prezzo è soddisfacente. Se vogliamo trovare delle criticità sarebbe gradita una carta dei vini , una maggiore disponibilità di bottiglie, una maggiore attenzione sui tempi delle portate: stavamo mangiando gli antipasti e sono usciti i secondi.
Concludo con un applauso e con un arrivederci a molto presto!
marina d
.
15 Settembre 2024
10,0
Top cuisine, quality and freshness of the fish!
I hope to return soon to try other dishes.
*only tried the restaurant for lunch*
GEC soluzioni immobiliari Milano Lucia
.
15 Agosto 2024
10,0
Seafood risotto is their dish par excellence.
Good, overall in taste but, if I may suggest, I would have blended the wine more, added less parsley, also it was a little too liquid.
If I can, I advise the Lady to avoid over the top comments and laughter.
With a minimum of effort you can get to the top.
Fiorenzo Facchinetti
.
10 Agosto 2024
8,0