The restaurant looks good, minimal but welcoming furnishings. The large window opens onto a fairly small but suggestive room. The cuisine is really of excellent quality. I was at the venue for a dinner event, however given the very high quality of the dishes presented I am quite sure that this can also be found in the dishes on the menu. The staff is kind and accommodating.
I will definitely come back to try it for a more "normal" dinner to be able to evaluate its daily quality!
Walter Rossi
.
28 Marzo 2024
8,0
Good and very knowledgeable staff
Piero Nicora
.
25 Marzo 2024
8,0
Very very good address to try! Impeccable service and product quality!
Nolwenn Nuget
.
24 Marzo 2024
10,0
An elegant, intimate venue perfect for a dinner in the company of your sweetheart or friends. Delicious food, wide choice of wines and impeccable service
Cecilia Terrile
.
09 Marzo 2024
10,0
In the elegant Carignano a gastronomic jewel. Brilliant staff, refined atmosphere, excellent cuisine.
Gregorio Della Rupe
.
09 Marzo 2024
10,0
Simple and at the same time very original and refined cuisine, all with excellent quality basic products. Good wine list and always attentive and competent service.
Mario Di Stefano
.
02 Marzo 2024
10,0
Very friendly and fast service, pleasant atmosphere, excellent dishes. Special mention for the lean cappon.
Monica Raggio
.
01 Marzo 2024
8,0
Perfect lunch, kind and knowledgeable staff and above all a truly extraordinary cappon magro... congratulations!
Daniela
.
25 Febbraio 2024
10,0
Locale elegante, ma non pretenzioso. Servizio eccellente ma amichevole. I ragazzi sono davvero gentili e attenti. Cibo magnifico, originale ma non troppo. Segnalo gli gnocchi di castagne ed il polpo con fagioli. Dolci meravigliosi. Prezzo nella norma per questo livello di qualità.
54Ciro
.
14 Gennaio 2024
8,0
Pranzo prenatalizio con amici, molto carina la mise en place, senza tovaglia su tavolo di legno con decorazioni natalizie. Titolare molto cortese e servizio efficiente. Aperitivo di benvenuto e poi antipasto con cruditè di seppia su letto di funghi, crema e lardo, secondo con tentacolo di polpo arrostito con fagioli, acciughe e olio piaccante e dolce a base di cheesecake con prescinseua e marmellata di rose. Il tutto annaffiato con dell'ottimo bianco Nuovo Paradisetto. Trattasi di una cucina estremamente raffinata e curata e, per tale motivo, le porzioni non sono "esagerate" quantitativamente parlando. Ci tornerò per assaggiare il resto del menù (anche a base di terra).
75Omar75
.
18 Dicembre 2023
10,0