Pre-departure lunch to return home every year after the Kappa futur festival.
For us the best stuffed potato in Turin!
Friendly and helpful staff, lots of toppings and potatoes that are always fresh and delicious!
Sara Giulia Giavara
.
23 Luglio 2024
10,0
I really like eating in this place, simple food with good ingredients and a wide choice. Especially in winter it is advisable to book, as there are not many tables inside. Enjoy your meal!
aila draven
.
21 Luglio 2024
10,0
Wide range of food, very good piadina
Francesco MESSERE
.
10 Giugno 2024
10,0
Excellent in every sense, unbeatable product quality, exceptional service (especially A.).
Emanuele Candido
.
02 Giugno 2024
10,0
A wonderful team!!!
Very courteous service.
You should try what the chefs conjure up. The boss is a gentleman!
Anna keep your smile, you are perfect the way you are! Kind regards from Valéria, Erika, Josef and of course from me too!
Next time we come back to Turin we will definitely come! Kind regards Peter
Péter Bánfai
.
25 Maggio 2024
10,0
The place is super, the quality of the food also and the staff is always friendly and helpful. Thanks especially to Anna and Roberto. 🥰 see you next time!
Erika
.
23 Maggio 2024
10,0
Very good food and excellent service.
ADELE AIMO
.
12 Maggio 2024
10,0
After the spa at 2pm, we had lunch at Pomme de terre, a very nice place, we ate focaccia with stracchino and stuffed potatoes. Really delicious, terrific service. The waiter attentive and helpful. Quick service.
Luana Astore
.
08 Maggio 2024
10,0
The stuffed potatoes (house specialty) and the focaccia (crumbly, like the one from Recco) are excellent.
Excellent lunch, very friendly staff
Elena Bortolato
.
26 Aprile 2024
8,0
Nelle vicinanze di Porta Nuova, sotto i portici, un bistrot piccino ma che riesce ad accogliere anche all’aperto se la stagione lo consente. Noi abbiamo cenato fuori verso la fine di aprile e siamo stati bene. Dal nome del locale si evince che il piatto forte è costituito da patate (di montagna, saporite e molto buone) farcite in diversi modi, noi abbiamo provato quella alla salsiccia di Bra e quella al crudo di Parma e toma d’alpeggio, entrambe gradevoli e sazianti, visto che la grammatura media delle patate che qui utilizzano è sui 400 grammi. Abbiamo anche preso un’ottima focaccia con stracchino che servono già porzionata su un tagliere, leggerissima perché senza lievito. Servizio rapido e cordiale. Con acqua, conto più che ragionevole sui 18 euro a testa.
Iaia C
.
03 Marzo 2024
8,0