Very good pizzas, kind and polite staff, the only flaw about the desserts is not to make them at home.
If there were fresh desserts it would get an extra star
gabriele vizzi
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15 Aprile 2025
10,0
A cult place to eat excellent pizza. Various pizza doughs are available, also for celiacs. Reservations are preferable as the place is very popular
60gabry
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08 Aprile 2025
10,0
The best spectacular wholemeal pizza!!
fabrizio belmonte
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21 Marzo 2025
10,0
Excellent tanning polenta!!!
Good and tasty appetizers
Daniela Marini
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08 Marzo 2025
10,0
Everything excellent, excellent. Delicious food, friendly staff, quick service, clean and well-kept environment and reasonable prices.
Paola S
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02 Marzo 2025
10,0
Pizza cooked in a wood-fired oven is really, really good.
Sonia Vailati
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17 Febbraio 2025
8,0
Sono ritornato presso questo locale a distanza di circa 4 anni, è come immaginavo non mi ha deluso, pizza veramente ma veramente strepitosa, se non fosse per la distanza da dove abito andrei a mangiare la pizza ogni settimana, complimenti veramente.
Locale molto carino con servizio ai tavoli diciamo sportivo da parte delle cameriere, ovviamente molto gentili ed educate.
Non ho assaggiato altre pietanze, ma sulla pizza nulla da dire, solo complimenti.
gabrie14
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14 Febbraio 2025
10,0
Really beautiful place with lots of greenery, you can find all the typical dishes of the region, among other things very good. The tanning polenta is excellent and the Cogne cream is fabulous... Very friendly staff and the service is very efficient. I highly recommend going there
Vincenza Tedesco
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07 Febbraio 2025
10,0
The bâton and the local wines are good, but - well! - the venison tagliatelle with honey and chestnuts don't taste like much and should be spiced and seasoned properly, at least with salt. It's a shame, but come on, you're almost there!
Paolo Sacchettini
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05 Febbraio 2025
6,0
Ho vilito provare la pizza di questo locale con amici. Abbiamo prenotato e siamo stati accolti con simpatia. Al banco dell’infarinatura due ragazzi simpaticissimi e bravi. Farina Super e farine integrali da provare. Farcitura “ottima ed abbondante” . In assoluto fra le migliori pizze ad Aosta & dintorni. Ottima la Birra del mio “amico” Poretti. ;-)
FranzKKK
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17 Dicembre 2024
10,0