As a first time as a good Neapolitan I had a positive impact, I will definitely return. Top place, seating both outside and inside
Excellent pizza, knowledgeable staff.
I highly recommend
carmine palumbo
.
23 Giugno 2025
10,0
excellent venue, sensational food and the owner is a genius! super recommended
Davide Falone
.
22 Giugno 2025
10,0
Kind, punctual and extraordinary pizza...
Mail Boxes Etc. Pescara
.
21 Giugno 2025
10,0
The best pizza in Francavilla al Mare, congratulations
Antonio Morano
.
20 Giugno 2025
10,0
Great experience, very good pizza, excellent appetizers, excellent staff. We will definitely see each other again soon.
Sonia Schiavone
.
17 Giugno 2025
10,0
Large place with many seats too many on Saturday it's a very crowded mess with shifts to eat but even by booking if you can sit down the wait for a pizza was an hour and a half the fried foods are good the service is good but it's the kitchen that is too slow
Merydi di girolamo
.
15 Giugno 2025
6,0
A pleasant surprise. Very good pizzas, even fried ones. I will definitely be back. Highly recommended, congratulations!
Tiziano Zulli
.
12 Giugno 2025
10,0
Probably one of the best pizzerias in central Italy.
Pleasant, clean place with little touches that make the difference.
Prepared and very courteous staff.
Excellent raw materials, complete, detailed and exhaustive menu.
Result: a pizza that is very close to perfection.
The desserts? SUPERLATIVE.
The price is even too cheap.
A really nice discovery!
Highly recommended
Michela Palozzi
.
12 Giugno 2025
10,0
Sono stato due volte nel corso delle ultime settimane. Il giudizio è senz'altro positivo. Il locale è decisamente gradevole (soprattutto pensando che si tratta di una pizzeria e non di un ristorante di lusso), pulito e tenuto bene (non mi esprimo sui bagni non avendone usufruito). Ho scelto delle pizze fritte e poi la classica margherita con mozzarella di bufala, mi è parso tutto buono e ben preparato. La pizza è alla napoletana (per fortuna!), quindi morbida, con cornicione alto e digeribile.
Mi ha favorevolmente colpito il fatto che la cucina risulti in parte visibile. Il personale è stato cortese e disponibile, in particolare il ragazzo che gestisce anche la cassa. Alla luce della mia esperienza mi sento di consigliare il locale.
p.s.: solo un'osservazione. Andando spesso a Napoli ho notato che in questi ultimi tempi si è diffuso l'uso di preparare una pizza più sottile rispetto al passato (ad eccezione ovviamente del cornicione). Mi sembra che lo stesso capiti anche in questo caso; il mio è un semplice suggerimento, ma forse non sarebbe male tornare alla situazione precedente, anche perchè non credo che un leggero aumento di spessore comporti sensibili maggiorazioni di costi
Marcello V
.
22 Marzo 2025
10,0
Pizza e pizza fritta? Ènabellezz
Serviti da Sonia… fantastica, attenta e molto professionale. Unica pecca riscontata sulla pastiera napoletana, un pó lontana da Napoli. Però tutto molto buono. Da ritornarci.
Nina S
.
11 Gennaio 2025
10,0