The pizza, the fried foods, and the location were perfect. It's neither luxurious nor a trattoria. I think it's just right.
One flaw is the service, a bit too superficial. Last year they treated us like friends, very warm, without being too invasive. This time, however, you could tell they were annoyed, and I feel sorry for them, perhaps more than for me.
Gianfranco Ambrosio
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30 Agosto 2025
8,0
Thanks to the other reviews I wanted to try this place, which fully met our expectations, really good pizza
Giuseppe Ferrante
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30 Agosto 2025
10,0
Literally one of the best pizzerias in Francavilla and the surrounding area.
A cute and beautifully decorated place, with friendly and always helpful staff and fast service.
But let's talk about the substance: the pizzas... 10 out of 10!
Unfortunately, we only discovered it tonight, but I assure you, it's absolutely worth it.
Authentic Neapolitan dough, thick crust and thin center, but with a substantial difference: this pizza maintains its crispiness even in the center, where other Neapolitan pizzas tend to become "mushy."
The ingredients are also top-quality; we tried a "Signora Marì" and a "Marinara sbagliato"...but they are definitely ALL WORTH TRYING, both for the ingredients and the imaginative combinations.
Also noteworthy is the welcome appetizer with two samples of fried pizza.
PS: More than fair prices.
Highly recommended place ⭐⭐⭐⭐⭐
daniele montagni (Androidan)
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29 Agosto 2025
10,0
A casual pizzeria with an outdoor seating area. The pizza selection, Neapolitan-style, is good, and the quality is good. The beer selection is limited, and the service is fast and attentive. The desserts are good. Prices are average. I recommend a visit, but reservations are recommended, especially in the summer.
Maria Lucia Cirese
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27 Agosto 2025
8,0
The pizza was really good and the service was very fast and the price was excellent. We will see you again soon.
fernando lepore
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25 Agosto 2025
10,0
I came to this pizzeria with my wife; the pizza is spectacular, honestly, I wonder if those who write negative reviews are on drugs; if they aren't, they should start because they can't be worse off anyway.
The only two flaws were having to wait a bit for the pizza, but that's my fault for not booking, and the place being so loud I couldn't hear my wife in front of me (and that's the fault of the other diners with the volume over 9000, not theirs). Kudos again to the pizza chef!
Pasquale Trotta
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23 Agosto 2025
10,0
I got a takeaway but while waiting I also really appreciated the table service
Emanuele Pavone
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20 Agosto 2025
10,0
On the recommendation of friends, we ate an excellent Neapolitan-style pizza.
I had two desserts: caprese and pastiera, the latter the best I've ever eaten.
parma2013 ross
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20 Agosto 2025
10,0
Pizza napoletana eccellente, ottime birre, location tipica e rilassante.... ottima per godersi una piacevole serata in coppia o con gli amici.... e poi come non amare un locale che accetta con piacere i nostri pelosetti?! Anche Nina approva!!!
Franceppino
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18 Luglio 2025
10,0
Sono stato due volte nel corso delle ultime settimane. Il giudizio è senz'altro positivo. Il locale è decisamente gradevole (soprattutto pensando che si tratta di una pizzeria e non di un ristorante di lusso), pulito e tenuto bene (non mi esprimo sui bagni non avendone usufruito). Ho scelto delle pizze fritte e poi la classica margherita con mozzarella di bufala, mi è parso tutto buono e ben preparato. La pizza è alla napoletana (per fortuna!), quindi morbida, con cornicione alto e digeribile.
Mi ha favorevolmente colpito il fatto che la cucina risulti in parte visibile. Il personale è stato cortese e disponibile, in particolare il ragazzo che gestisce anche la cassa. Alla luce della mia esperienza mi sento di consigliare il locale.
p.s.: solo un'osservazione. Andando spesso a Napoli ho notato che in questi ultimi tempi si è diffuso l'uso di preparare una pizza più sottile rispetto al passato (ad eccezione ovviamente del cornicione). Mi sembra che lo stesso capiti anche in questo caso; il mio è un semplice suggerimento, ma forse non sarebbe male tornare alla situazione precedente, anche perchè non credo che un leggero aumento di spessore comporti sensibili maggiorazioni di costi
Marcello V
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22 Marzo 2025
10,0