17/11/2024: Lunch on 03/11/2024
Sophisticated venue, with references to the 70s and beyond, welcoming and intimate, located in the center of the town.
Limited menu (which I always consider a good thing, few things but done as they should) with well-made dishes, at least limited to our orders: tagliolini with summer truffle, with a nice consistency and well seasoned, cheek braised in Amarone, impeccable in flavor and cooking, crispy suckling pig much appreciated.
Tables, of course, not far apart from each other, without this affecting (at least on the day of our visit) the acoustic comfort, which was very good.
Not very generous portions for an outlay, even considering the quality of the cuisine and the environment, above expected.
Good quality wine list.
Quick and courteous service.
Cuisine rating: 8.5
Rating for quality/price ratio: 7
17/11/2024: Pranzo del 03/11/2024
Locale sofisticato, con richiami agli anni ‘70 e non solo, accogliente e raccolto, posizionato nel centro del paese.
Menu limitato (cosa che considero sempre un bene, poche cose ma fatte come si deve) con piatti ben realizzati, almeno limitatamente alle nostre ordinazioni: tagliolini al tartufo estivo, dalla bella consistenza e ben conditi, guancia brasata all’Amarone, ineccepibile per sapore e cottura, maialino croccante molto apprezzato.
Tavoli, giocoforza, non molto distanziati tra loro, senza che questo influisca (almeno nel giorno delle nostra visita ) sul comfort acustico, molto buono.
Porzioni non molto abbondanti a fronte di un esborso, pur considerando la qualità della cucina e l’ambiente, al di sopra dell’atteso.
Carta dei vini di buon livello.
Servizio rapido e cortese.
Voto alla cucina: 8,5
Voto al rapporto qualità/prezzo: 7