We have been customers for years. Very good pizzeria both with and without gluten.
Completely gluten-free menu from fried foods to dessert
Mattia Riccio
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07 Luglio 2025
10,0
Good pizza, rushed and inexperienced staff with poor knowledge of the language. Super noisy environment. Air conditioning at full blast.
E DS
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02 Luglio 2025
8,0
Excellent choice of certified gluten-free food, space fried food and dreamlike pizza
Margherita Silvestri
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02 Luglio 2025
10,0
Nice place but too expensive (unfortunately in line with the city, too expensive)
Andrea J. Michieli
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30 Giugno 2025
6,0
Great food, service & atmosphere including being lovely to our 3 year old
Manuel Hartmann
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30 Giugno 2025
10,0
We ate well but the atmosphere is not at all that of a Neapolitan pizzeria. The waiters are all Egyptian or foreigners and most of them don't even speak Italian well, so we had some difficulties with the orders. The pizza is good though.
Ship Advisor
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28 Giugno 2025
8,0
Informal atmosphere, delicious food!!!
Pizzeria also gluten-free, both the "normal" and gluten-free things are made to perfection, truly delicious!!!
The gluten-free fried pizza is particularly appreciated.
Silvia
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19 Giugno 2025
10,0
Peperino is an excellent pizzeria that does not disappoint, especially for those looking for a gluten free pizza made properly. The dough is soft and well leavened, the ingredients are quality and the toppings are always spot on. Even those who are not celiac find really tasty pizzas. Welcoming place and friendly staff, highly recommended!
Francesca Morandi Berselli
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19 Giugno 2025
8,0
Fuimos hasta en tres ocasiones durante nuestra estancia en Milán porque tanto las pizzas como las pastas nos encantaron.
Puedo decir tranquilamente que tienen las mejores pizzas sin gluten que probé hasta la fecha, además de que todo se hace en una cocina aparte. Volveríamos sin dudarlo.
isagjuidias
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18 Aprile 2025
10,0
E' un locale che frequentiamo da molti anni e da qualche anno, anche perché mia figlia é celiaca e mia moglie é intollerante al glutine e al lattosio.
Non hanno mai avuto problemi di alcun tipo.
E' prevalentemente una pizzeria, ma propone anche una cucina napoletana gustosa con pietanze nella tradizione e nel tipico gusto napoletana.
Il locale è molto ampio e può soddisfare con il molto garbo della titolare le esigenze di clienti singoli o di ampie comitive che, difficilmente potrebbero essere ugualmente accolte e servite come in questo locale.
Per le pizze, in particolare, ci sono due zone e due forni distinti e ben separati, ma anche i primi piatti e le altre pietanze sono preparate con cura e con attenzione a non contaminare i cibi per i celiaci e gli intolleranti.
E' un locale nel quale si sentiamo quasi a casa e siamo lieti di riproporre questa recensione aggiornata per condividere liberamente le nostre esperienze.
Alberto C
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13 Aprile 2025
10,0