The difficulty of booking was canceled out by the good food. A place that I recommend, both for the burgers and the pizza!
Michele Sifanno
.
19 Agosto 2024
8,0
A pleasant confirmation, year after year, for those who want to experiment with unusual dishes, prepared with products chosen with care and attention to local raw materials: oil, bread, taralli...
Original cuisine, but without frills or creative excesses.
Professional and excellent service.
Pasquale Regano
.
15 Agosto 2024
10,0
Very interesting cuisine, dishes studied, cared for and well presented. Excellent flavours, perfect combinations. Top quality/price. The pizza is also very tasty and tasty. They found the right mix, taking the right risks. Tradition and innovation. Well done
Luca Ignazio La Notte
.
14 Agosto 2024
10,0
Excellent food, excellent pizza made with ancient flours, fast service, friendly and helpful staff, special praise to the waitress SVETLANA, very fast and operational - recommended
Vito Di Ceglie
.
19 Luglio 2024
10,0
Pleasant evening for my wife's birthday. Cozy place, both inside and in the adjacent garden. Trained and friendly staff. Quality proposals and ingredients. Varied cellar of Apulian and national wines. I recommend it for any occasion.
Salvatore Valentino
.
16 Luglio 2024
10,0
Consigliato da un amico che vive a Bisceglie. Da fuori non sembra granché, ma una volta entrati sarete catapultati in un mondo che non vi aspettereste, sia per il locale che è molto carino e soprattutto per il cibo che è di grande qualità. Noi abbiamo mangiato pesce ed è stato superlativo: antipasti saporiti, spaghetti ai ricci favolosi e una perfetta frittura di pesce. Fanno anche carne e pizza (quest’ultima a vederla sembrava molto buona: alta e soffice come a Napoli). Inoltre Simone ed il suo team sanno consigliarti e e si vede che ci mettono passione nel loro lavoro! Insomma un posto sicuramente da tornarci.
giovip21
.
09 Luglio 2024
10,0
Very good restaurant, the setting is very pleasant with a beautiful terrace that you cannot see from the street. Very good carpaccios, pizzas and pastas. A downside for my dish, the squid ink gnocchi, very bland. But the other dishes were very good, delicious revisited tiramisu. Attentive, efficient and smiling service
Isabelle Santarelli
.
05 Luglio 2024
8,0
Delicious, light and contemporary pizza! The pizzeria is also a restaurant. Very well-kept location both internally and externally.
valeria tamma
.
30 Giugno 2024
10,0
High quality raw materials, superlative taste experience, impeccable and welcoming service, you have to go there and then necessarily come back.
Antonio Paolicchio
.
27 Maggio 2024
10,0
Premetto che per passione amo l alta cucina ,anche perché la pratico con amici chef da stella Michelin,in più per lavoro giro l Italia ,Europa e mondo per cui sono sempre in giro per ristoranti di alta qualità per cui esperienze e piaceri della vita culinaria non m amcano. Posso confermare che ogni qualvolta vado dal pepe nero degusto sempre piatti nuovi fatti con dovizia e alta qualità delle materie prime indiscutibili per qualità.
I piatti sono preparati con grande maestria ,creatività e tantissima passione.
Ogni voltA non delude,anzi con lo chef Daniele tra cui é sempre un piacere parlare con lui scambiamo sempre informazione particolari per realizzare piatti di elevato spessore. Poi mi complimento per il.servizio sempre attento ai particolari soprattutto per la degustazione degli oli d' eccellenza,vini fatti bene e amari veramente unici.
Super consigliato,anzi é un peccato passare da Bisceglie e non provarlo ..
Parola di chi nella vita la cucina è un fanatico.
Osteria Scvnazz Ristorante Giovinazzo
.
11 Maggio 2024
10,0