For several years now, here at Massimo we have been getting at least 4 cakes for birthdays, panettone for Christmas and doves for Easter, not to mention all the times we go to friends with the pastry shop...
Do you want to make a good impression? Spring Cake, those who try it never go back.
Then we discovered the bar…
Breakfasts, daytime and especially evening aperitifs. And here a world opens up because what you drink based on vermouth or gin is of their own production (they make it themselves) and the difference in taste is a bit like looking out the window with etched glass or with the window open.
Absolutely recommended.
Roberto Cesarini
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30 Marzo 2024
10,0
Excellent location with good pastry production. Average price high, but the quality of the products justifies it. As a bar, not very interesting, it's just a bar and the staff doesn't shine with friendliness, on the contrary....... 👋
Carlo Ceccarini
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29 Marzo 2024
6,0
Excellent quality, very kind staff. All very good
Adele Diana
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17 Marzo 2024
10,0
However, charging 0.50 for a glass of water with a €7.10 breakfast at the counter (latte macchiato and two croissants) is something I've never seen, not even at Cova, Marchesi and Montecarlo.
Alessandro Mirante
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14 Marzo 2024
6,0
For me the quality of the desserts makes it one of the best bars in Milan.
antonio lucarelli
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26 Febbraio 2024
10,0
Super aperitifs. The pastries are also excellent
Enrica Castelli
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03 Febbraio 2024
10,0
Who knows if this year they will join the UN PANETTONE SUSPENDED initiative..
Marina Rosa Muzzani
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28 Novembre 2023
10,0
Buona pasticceria ma attenzione i prezzi ad un anonimo tavolo per sedersi qualche minuto possono arrivare a più del 40% dello scontrino.
13.5 su una spesa che sarebbe stata sui 7€.
Capisco ora perché non c’era nessuno seduto ma una buona fila al banco.
Alessandro Xine
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25 Novembre 2023
6,0
Sacher favolosa e pure la torta delizia, pasticceria storica. Non la conoscevo e se non ci fossi passato a piedi non l avrei notata, la curiosità è stata premiata. La prossima volta testerò i pasticcini
Massimo Tieghi
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23 Novembre 2023
10,0
Dolci superlativi, cappuccino perfetto.
Le creme sono il massimo: io prendo spesso la brioche piccola al cioccolato, che ha una crema densa, non troppo dolce, una delizia...
Ottimi i bignè, poi consiglio la "coda d'aragosta" alla crema pasticcera che (oltre a una crema ottima) ha una sfoglia croccante unica. Amo anche i biscotti di frolla e mio figlio impazzisce per l'occhio di bue con la crema al cioccolato.
E' un peccato leggere critiche negative per i prezzi ... la qualità si paga: meglio un pasticcino buono, che due scadenti ... se invece preferite roba mediocre, andate da qualche altra parte
Francesco Caso
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21 Novembre 2023
10,0