The premise is that all the awards and recognitions won by this pizzeria are deserved, from first to last.
The environment, enlivened by the classic Vietri-type ceramics, gives a further touch of "Neapolitanness".
The prices are in line with those of other pizzerias in Cuneo. You can also find all the classic treats of Neapolitan "street food" (cuoppi, zeppole, etc.).
The pizza: really good, as can only be found in some historic places in Naples and its surroundings. Digestible, excellent ingredients, "cornice" with small bubbles, in a workmanlike manner. Highly recommended.
The fried pizza, which I ate on another occasion, is unrivalled. I say heresy: it surpasses the best fried pizzas eaten in Naples.
But...there is a small "but". The oven is not heated with wood, but with gas (I imagine for practical reasons, and/or for legal reasons). This doesn't lower the quality of the product at all, but I would be curious to taste such a good pizza cooked in "its" oven par excellence.
In fairness it must be said that, before taking a fleeting glance at the oven when it was time to pay, I hadn't noticed it at all.
Having said that, congratulations and keep up the good work.
meo ferrero
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24 Marzo 2024
8,0
Really great pizza. Competitive prices, friendly service
Alessandro Riva
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20 Marzo 2024
10,0
Delicious pizza and friendly and truly professional staff.
Claudio Ballauri
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17 Marzo 2024
10,0
Mi hanno portato a Napoli in un batter d'occhio queste pizze con il cornicione alto e soffice e la farcitura con un'ottima fiordilatte di Agerola, davvero buonissime!
Servizio efficiente e gentile da non perdere!
tiziana1818
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16 Marzo 2024
10,0
Excellent quality food, very kind and polite staff
Giusi Capizzi
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14 Marzo 2024
10,0
Excellent pizza, welcoming staff, small but very nice place!!
Elisa Cappellino
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09 Marzo 2024
10,0
Finally the real Neapolitan pizza also in Cuneo... Highly recommended
Andrew
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07 Marzo 2024
10,0
Pizza napoletana ottima. Dolci un po' cari. Per il resto tutto buono, cibo e prezzi. Servizio velocissimo. Top.
Crescenzo Miele
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10 Febbraio 2024
10,0
Ottima pizza ,ingredienti di qualità,cameriera veramente professionale.Lo Consiglio
Stefania Agostino
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04 Febbraio 2024
10,0
Davvero gradevole l'impatto con questa pizzeria: non grande, pulitissima, tutta ricoperta di belle maioliche dai colori mediterranei giallo e blu. I tavolini piuttosto piccoli e troppo ravvicinati però "bloccano" un po' conversazione e confidenza, specie se sono tutti occupati...
Il personale è sempre gentile, pronto e chiaro nel fornire informazioni sui piatti.
La pizza è la napoletana classica: bordo alto e piacevolmente alveolata. Il must sono però i fritti napoletani, difficilmente sperimentabili altrove: zuppollelle, panzarotti, o' cuoppo, le pizze fritte, il panuozzo...
Prezzi un po' sopra la media (margherita a 7 euro, parmigiana a 9, impasto multicereali + 2, birra media 6, piccola 4,50, caffè 2...).
Certamente un locale da provare, specie se non troppo affollato e rumoroso... ma e difficile che accada!
Paolo D
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12 Ottobre 2023
8,0