Fin dal pane si sa il posto sarà o meno indimenticabile e questo locale, disposto in modo bizzarro in un bel palazzo antico, sarà difficile da scordare.
Dicevo fin dal pane - di due tipi, poi una specie di grissino piatto e strisce di pane abbrustolito con olio e aromi - il pranzo è iniziato molto bene e proseguito con ottimi antipasti e notevoli casoncelli fatti in casa, alla zucca e alla carne.
Buonissimi i dolci, il mio una cheesecake ai marroni senza glutine nè lattosio. Fenomenale.
Personale squisito.
MariellaVarese
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05 Gennaio 2025
10,0
I came here the other evening with some friends and we ate very well from the first and second courses (tagliatelle with mushrooms, casoncelli, sliced meat and braised meat with polenta) up to the desserts (fantastic tiramisu and sbrisolona). Very nice and comfortable location in the city center and fantastic service.
Fabrizio
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07 Dicembre 2024
10,0
I didn't feel like giving a higher rating mainly due to the decidedly high price compared to the quantities offered, I expected lower prices, for three people with 2 minimal starters, three first courses, three desserts and a €20 bottle we spent €170, the quality is still good and the location nice, definitely worth reviewing the price list, I understand that being in the historic center of a city like Brescia costs a lot but at these prices it is not advisable for everyone! Sin…
Davide Albertini
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20 Novembre 2024
6,0
In all honesty, the best restaurant I've eaten at in quite some time. Homemade pasta, exceptional snails, quality dessert. Warm environment. Simple, but excellent service. Compliments.
Flavio Ghidelli
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22 Ottobre 2024
10,0
Well done typical cuisine.
Saturday evening. We call at the last minute but we're lucky, there's still a table for two available. The kindness on the phone is confirmed with a smile upon arrival. The restaurant is full, small, the atmosphere warm and welcoming. Many of the customers are regulars and this is a good start.
We order ham and salami, a horse tartare, snails and potatoes, a sliced meat and a porcini mushroom. Everything really delicious. To drink a refresher. Fruit and tiramisu. It will be our reference in Brescia.
Correct account.
Marco Bassini
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20 Ottobre 2024
10,0
Sabato sera. Chiamiamo all’ultimo momento ma siamo fortunati, c’è ancora un tavolo per due disponibile. La gentilezza al telefono è confermata con il sorriso all’arrivo. Il ristorante èpieno, piccolino, l’atmosfera calda ed accogliente. Parecchi dei clienti sono habitué e questo è un buon inizio.
Ordiniamo prosciutto e salame, una tartare di cavallo, lumache e patate, una tagliata e un porcino. Tutto davvero buonissimo. Da bere un ripasso. Frutta e tiramisù. Sarà il nostro riferimento a Brescia.
Conto corretto.
Gustosao
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20 Ottobre 2024
10,0