A tavern with restaurant-style service, in a positive sense. A good selection of traditional dishes, beautifully prepared and plated. A very careful selection of wines at very reasonable prices. If you appreciate snails (a characteristic of Cherasco), this place is a must. The menu features fried snails with a green sauce and Parisian-style snails, expertly prepared with garlic. Upon request, five days in advance, you can sample the full snail menu. I highly recommend it.
Roberto Basso
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13 Luglio 2025
10,0
Excellent restaurant. Typical Piedmontese cuisine. Possibility of tasting menu and à la carte
Super friendly staff and friendly and easy-going owner. We will be back! Everything was delicious from appetizer to dessert..the meliga biscuits offered were super!
Chiara Castelli
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02 Luglio 2025
10,0
Excellent restaurant in the heart of Cherasco...on weekends in conjunction with the countless events in Cherasco it is best to book. Genuine dishes of the Piedmontese tradition. Recently renovated. There is air conditioning
Giorgio Barberis
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16 Giugno 2025
10,0
Kindness, courtesy and excellent dishes! It's the second time I go, and it has always fully satisfied me. Excellent ravioli with wholemeal pastry, rabbit and hazelnut cake. Recommended!!!!
Raffaella Novarino
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09 Giugno 2025
10,0
Beautiful restaurant under the arcades of Cherasco. Excellent value for money. I recommend the ravioli del plin burro e salvia. Excellent service, fast and attentive. The young and kind waitresses are excellent. We brought our big dog with us and they offered him water. Free biscuits made from pasta di melina brought with the coffee. Highly recommended!!
Serena Ieva
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24 Maggio 2025
10,0
I stopped at this restaurant, being in the area for work.
Very nice place, well heated, (there is -1 outside) friendly staff. Really good dishes, excellent Tartare, and ravioli plin, Piedmontese dessert Bunet... Top!! I highly recommend for anyone in the area!
Paolo Sartorio
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19 Maggio 2025
10,0
Very nice place, friendly staff and excellent food
Mara Piccinetti
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06 Maggio 2025
10,0
We had dinner with:
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Raw meat,
Traditional appetizer,
Asparagus flan with fondue,
Fried snails,
Fettuccine with sausage ragout,
Leg of guinea fowl🔝🔝🔝,
Roast kid,
Hazelnut cake with zabaglione,
Sweet salami with strawberries
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Everything excellent!
👏👏👏
aurelio porello
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26 Aprile 2025
10,0
Il locale si presenta subito bene, accoglienza gentile e servizio professionale, mise en place perfetta, coi suoi bianchi tovagliati e posate e bicchieri perfetti. La cucina però da sola vale il viaggio, coi suoi piatti della tradizione e una carta dei vini così ricca, da accontentare anche i più esigenti. Gli antipasti davvero gustosi e buoni, tra i secondi abbiamo trovato fantastico il coniglio ed anche il merluzzo ci ha entusiasmato. I bagni puliti e ben organizzati completano un giudizio molto positivo e l'ottimo caffè ci ha fatto concludere l'esperienza davvero con la massima soddisfazione. Complimenti e consigliatissimo.
Pedro&Kikki
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09 Aprile 2025
10,0
Locale situato in centro, dall'aspetto elegante e classico, abbiamo cenato ottimamente dall'antipasto al dolce. Il servizio impeccabile di tre giovani in sala, è all'altezza dei piatti assaggiati: i sapori di questa terra, quali agnolin del plin, tagliolini, molto buona la carne, ma anche i dolci (bunet e mattonella).
Buono il rapporto qualità prezzo
Laurilla67
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09 Marzo 2025
10,0