Beautiful place to spend lunch or dinner! Very refined, welcoming atmosphere, very qualified staff, excellent gourmet food. Very green trees, meadows, plants, flowers. I recommend it, go!
Rita Platania
.
16 Agosto 2024
10,0
Everything was impeccable, from the welcome from Chiara and Luigi, to the visit in two languages and the lunch with tasting of 4 wines (worth all the money spent and even more). Spectacular, I can't wait to go back!
Alessia La Bruna
.
14 Agosto 2024
10,0
A wonderful place, as well as the staff from Mrs. Daniela very kind and very helpful, as well as Chiara, and the waiters Alfredo, Elisa and one I don't remember the name. Very
Mariella Platania
.
11 Agosto 2024
10,0
Good food but rather poor service
Massimo Calí
.
09 Agosto 2024
6,0
Our wine tasting experience was fantastic! Chiara was an amazing host, very knowledgeable and welcoming (and tolerant of our restless toddler). We toured the winery and tasted four delicious wines paired with a tasting plate, learning about the wine making process along the way. Really great value and an all around wonderful afternoon. Highly recommend visiting this little oasis at the base of Etna.
Jacqueline O'Connell
.
08 Agosto 2024
10,0
Yesterday at Cantine Nicosia we celebrated Giorgio's graduation...everything met our expectations...
Beautiful location.. excellent food. super staff in everything..
professional.. attentive... perfectly organised.. available.
all exceptional..Daniela..Santi..Mr. Sozzi.. Gino.. Giuseppe.. Giulia.. Alfredo..
For us Super we recommend...
we will be back soon!!!
Patrizia Rapisarda
.
29 Luglio 2024
10,0
Splendid location for our Flavia's First Communion. All very elegant, delicate and with attention to detail. Mr. Gino looked after us in the room, very kind and attentive to satisfying our every need. It was a perfect evening! Thanks to all the Cantine Nicosia staff!
Giusi, Orazio and Flavia
Giusi Donzuso
.
28 Luglio 2024
10,0
A cena con amici in una cornice unica nel suo genere. Eccellenti piatti proposti dallo Chef Baudo in carta, che riportano a tavola i sapori della cucina del territorio.
L' antrè raccontata dallo Chef ti riporta indietro nel tempo facendoti ritornare bambino. Ottimo il finto arancino, la pasta fresca di loro produzione al ragù bianco di maialino eccellente. La vera sorpresa ? Un fresco tartufo nero, fuori menù, che esalta il piatto a dismisura. La pasta con i taddi, buccia d' arancia e bottarga di Muggine una vera genialata. I secondi di carne sono fantasiosi, ricchi di sapore e di livello, abbiamo preso un pollo alla senape, lime e mango, e un maialino dal cuore caldo al pistacchio. Piatti da ristorante stellato. La bollicina Sosta tre Santi si sposa bene con i piatti proposti. Servizio di sala non al passo con la cucina, da migliorare. Consigliatissimo
Ettore M
.
26 Luglio 2024
10,0
*Sono stata a cena con delle amiche. Posto incantevole
Servizio sala professionale e disponibile. Piatti squisiti e innovativi dai sapori nuovi ma che racchiudono la tradizione. Il tutto accolto in una cornice di gran eleganza e raffinatezza nei particolari
Consiglio vivamente*
Angela P
.
21 Luglio 2024
10,0
I had dinner in this lovely place with some friends...
Relaxing location, well looked after, clean and elegant...
Impeccable service, courteous, helpful and professional staff...
Chef Salvo Baudo delighted us with his refined dishes...
We will be back soon...
Mrita Torrisi
.
19 Luglio 2024
10,0