Very good and plentiful dishes. Friendly staff. Honest prices. Excellent service. Recommended.
Lara Zorz
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02 Luglio 2025
10,0
Excellent historic restaurant in Garda, we had a sublime dinner, I recommend the fried lake fish and the fried sea bass with almonds, good price for the quality offered, kind and fast waiters, try it to believe it.
Virgilio Riva
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19 Giugno 2025
10,0
We booked this place with the Fork, we had a good time.
Good food, friendly service
fast.
The only small flaw was the lack of air conditioning.
Anyway, we had a good time and we will return.
Paolo Giavarini
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17 Giugno 2025
10,0
Breakfast was well taken care of
Pablo Pablo
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01 Giugno 2025
10,0
Very tasty food, especially the seafood is recommended; super attentive staff and very friendly
T. A.
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27 Maggio 2025
10,0
A very good osteria. We were in Garda for a training camp and stumbled upon it. Great atmosphere, the service leaves nothing to be desired, and the food is just as good. I will definitely be back!
Reinhold Heinz
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16 Maggio 2025
10,0
We had dinner at this restaurant on a Saturday evening. With a water, two starters and two first courses we spent €59. Very kind staff and attentive to our needs. The only flaw were the lemon seeds that we found in one of the first courses: as well as being annoying they could also be dangerous! For the rest, however, a positive experience.
Alice Pivetta
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11 Maggio 2025
8,0
Bell'ambiente,nonostante fosse quasi al completo si riusciva a comunicare bene,il personale è stato preparato e professionale,giusti i tempi di attesa,piatti abbondanti e ben presentati,buona cantina dei vini,giusto rapporto qualità prezzo.consigliato.
Marco
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14 Febbraio 2025
8,0
siamo stati per San Valentino tutto molto buono, veramente una serata piacevole.
Marco
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14 Febbraio 2025
10,0
scelto last minute per puro caso, attratti dalle segnalazioni in rete che indicavano “specialità pesce di lago”. Location lato strada provinciale ma comunque silenziosa e piacevole, a due passi dal lago.
Il menù accontenta un po' tutti, lago, terra e mare ed anche i fuori menù suggeriti dall’ottimo ed attento personale proponevano pietanze niente male.
Abbiamo degustato una ottima cucina, una bella mano nei gusti, nelle cotture, nelle presentazioni e nelle porzioni. Le ns. scelte: un antipasto misto, un paio di primi ed infine due secondi, tutto di lago: parliamo di trota, luccio, persico e lavarello. Il tutto ben innaffiato da un buon vino bianco della casa di Custoza e da un tiramisù al pistacchio speciale. Il conto? giusto. Consigliato davvero!
limanda77
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20 Gennaio 2025
10,0