Hard to describe in words. In the mountains with a panoramic view. Feels like 1970. The service was excellent and the food was a dream. Highly recommended.
Gionny Genova
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30 Maggio 2025
10,0
The old fashioned tavern, spectacular food! Reservations are essential, the place is in great demand!
Lorenzo Bolognini
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17 Maggio 2025
10,0
I've been hearing about this place for years and finally had the chance to go there for a company dinner! Exceptional homemade first courses (top tagliatelle and tortelloni) but the meat is truly something not to be missed. Being a table, I had the opportunity to eat multiple cuts, all delicious. Really recommended
Angela Matarante
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11 Maggio 2025
10,0
Non ritenevo necessario scrivere una recensione anche per evitare che aumentasse l’affluenza e di conseguenza la difficoltà a trovare un tavolo. Ma mi trovo costretto dopo aver letto alcune recensioni che mi hanno obbligato a riflettere sulla effettiva necessità che tutti indistintamente vadano al ristorante invece di mangiare nella quiete di casa. Procedo. Domenica a pranzo, 4 persone. Il tempo di sedersi e l’amuse bouche è in tavola: battuta di carne cruda con cime di asparagi. Iniziamo a fare seriamente con un tagliere di salumi e formaggi che bisticciano per mettersi in mostra e finire nel piatto. A seguire 3 lasagne + 1 tagliatella che sarebbe irrispettoso giudicare. Un attimo di respiro e poi la carne, ottima di qualità, perfetta di cottura. Cavallo del Gran Prix d’Amerique, bisonte delle pianure sfuggito a Buffalo Bill, cervo fieramente cornuto. 2 dolci, 2 bottiglie di rosso riserva, 2 di acqua gas, 2 caffè, 4 ammazza caffè. Il conto € 250. Se sono troppi il mio consiglio è state a casa, così avrò meno problemi a trovare posto.
Numerouno53
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19 Aprile 2025
10,0
Splendid setting for an exceptional lunch
mirella ceselli
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05 Aprile 2025
10,0
Di passaggio ci siamo fermati per caso in questa osteria. Locale molto conosciuto e affollato. Ambiente rumoroso, arredo volutamente fermo agli anni 80 con perlinato alle pareti. Primi niente di particolare ma fiorentina veramente buona accompagnata da buone verdure. Personale attento, conto giusto.
crispy
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31 Marzo 2025
8,0
Place with a 70s atmosphere (in a good way). The menu is small but of excellent quality. The pride of this restaurant is their meat, which is why people travel for kilometers to eat here. The owners and the service are warm.
Gia Faletti
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18 Marzo 2025
10,0
Overall, dinner this evening was good. The burrata type meat was very tender, excellent. The bison was good but arrived a little burnt. Good tagliatelle with meat sauce. The bill surprised me a little. probably a little high. The last time, about two years ago, however, I remember the food being even better and the price a little lower. All good, mind you, but this ride, a little below my expectations, didn't excite me.
Carlo Ammatuna
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22 Febbraio 2025
6,0
Mamigna picagna but above all the burrata not to mention the first courses which are even better than grandma's. Mouth-watering lasagna, tortelloni and tagliatelle. Impossible to leave without that bad feeling of overflow in your stomach. But how is it done? Okay, I've found my method, I force myself to eat only a first course or only a second course.... Always with side dishes though 😃
Johnny Melonari
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02 Febbraio 2025
10,0
Few things to say, have you never been there??? Go there!!!
THE GAME OF DRON'S
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01 Febbraio 2025
10,0