Kind and professional guys, excellent food. The super cute environment and the choice of music is perfect!
AZAR
.
03 Giugno 2024
10,0
The food is good, quality and certainly refined. I understand the price because I imagine there is a lot of work behind it that must be fairly repaid, however I highly recommend larger portions because you risk leaving customers hungry. Personally I think it's right to pay a little more, but it must also be a minimum in relation to quantity, not exclusively to quality. For the rest excellent service, kind and professional guys.
Benedetta
.
02 Giugno 2024
8,0
Delicious dishes served by polite and competent staff in explaining the various courses, all in a pleasant 1950s tavern environment.
Sergio Dall'Aglio
.
15 Maggio 2024
10,0
Simply fabulous. Simone‘s wine selection is exceptional & the translation of traditional food is absolutely delicious. My #1 in cesena.
Tanj
.
12 Maggio 2024
10,0
Excellent and prepared even in gluten-free
Lara Piraccini
.
11 Maggio 2024
10,0
Quality food. The fried acacia flowers were as applause-worthy as the cappelletti. Four star service because the dark chocolate dessert was shoveled but the plating is objectively at least reviewable. Good selection of wines, courteous staff who explain the dish, even saying where it comes from. I count it a little above average but considering the quality it's okay.
Mirko Collina
.
04 Maggio 2024
10,0
Two key words: authenticity and quality. Delicious dishes, wine list that reflects the care towards the search for excellence. Excellent service to which I add a prestigious note: two university students who transmit passion and care in what they do!
This is the future I want! Thank you
Paola Bianchi
.
01 Maggio 2024
10,0
A place that has maintained its "vintage" style without going overboard, pleasant atmosphere, good dishes, both traditional and innovative.
The staff were very friendly, competent and helpful
Stefania Longo
.
23 Aprile 2024
8,0
proposta di cucina allettante e intrigante, difficile aspettarsi il vecchio stile, ma le novità spesso sorprendono. Ristorante di nuova gestione, pochi piatti ma ricercati, offrendo anche menù degustazione a più portate, se volete lasciarvi trasportare dagli chef nel percorso che hanno creato per voi. La mia esperienza è iniziata da un primo, bottoni ripieni di fagiano accompagnati da un brodetto di funghi, proseguendo poi con un fuori menù, la pancia di maiale con cicorie uvetta e pinoli il tutto legato da un fondo aromatizzato all'arancia, a dir poco sublime. Infine ci siamo deliziati con un dolce consigliato dallo chef, tarte tatin con pan brioche e fior di latte, concludendo con una ottima piccola pasticceria. Il tutto accompagnato da un ottimo nebbiolo. In questo ristorante non troverete la classica osteria ma un posto magico dove vivere un'esperienza, tra cucina di alta qualità e una carta dei vini per nulla scontata con più di 2000 etichette ( fortunatamente ci siamo fatti aiutare dal sommelier ), servizio impeccabile e tanta professionalità. il conto è coerente con qualità e il servizio offerto. tornerò presto a trovarvi.
SirriGiacomo
.
18 Febbraio 2024
8,0
Cena con amici. Scrivere una recensione non è affatto semplice. Conoscendo storicamente il locale l'aspettativa di ritrovare quel passato che ricordavo era alta. Purtroppo la cena è stata una delusione probabilmente dovuto a questo. L'ambiente nella parte interrata decisamente caratteristico e accogliente. Cucina di alta qualità, particolare negli abbinamenti di certo ricercati, ma con pochissima scelta di piatti. Per uno come me che non mangia di tutto, è stato un disastro obbligato a scegliere tra solo un paio di piatti. Servizio attento e veloce. Prezzo decisamente importante. Occorre valutare con attenzione se andare in quanto la possibilità di uscire deluso è dietro l'angolo.
Davar
.
14 Febbraio 2024
6,0