They offer the unique experience of genuine, quality cuisine in a home-style context. The restaurant is run by a sweet and helpful couple who make you feel immediately at ease. The experience can be described as "a meal at home with your aunt and uncle", such is the welcome. It is a small lounge, divided into two areas, with a limited number of seats. In our case, three of us were welcomed, without other diners, guaranteeing us an intimate and dedicated experience.
When booking, they ask for possible allergies so that we can possibly think about a more targeted menu.
It's all homemade, including bread, with ingredients designed to be genuine and natural, according to traditional recipes. These are home-made flavors that are difficult to replicate in traditional restaurants. Highly recommended!
Martina Nicola
.
09 Marzo 2024
10,0
Unique experience where you can eat dishes that come from ancient recipes. The location doesn't look like a restaurant, it lets you experience an evening at a friend's house where friendliness reigns and where between one course and another, with explanations, we chat about moments experienced.
High quality dishes and everything strictly homemade, from bread to dessert, is the owners' strong point.
We will return as soon as possible.
Thank you.
Marco Bonardi
.
04 Marzo 2024
10,0
Una sola parola: MERAVIGLIOSO! :-)
Daniela Sala
.
07 Febbraio 2024
10,0
Advise! Excellent and genuine food.
Arianna Segalini
.
21 Gennaio 2024
10,0
Highly recommended...good food, friendly owners, great price.....
Pietro Belloli
.
26 Dicembre 2023
10,0
All great to return
Kindness and helpfulness of the owners
Patrizia Nigro
.
07 Novembre 2023
8,0
Very welcoming environment and delicious food, all accompanied by the kindness and friendliness of the owners.
Serena
serena guazzini
.
07 Novembre 2023
10,0
Ciao io sono stato con un collega due sere fa e ci hanno accolti come se fossimo a casa nostra, piatti ottimi il prezzo era giusto e ripeto sono molto accoglienti e di buona compagnia sicuramente questa serata non me la scordero.❤️👍🏽
Manuel Ayari
.
29 Settembre 2023
10,0
Tutte le pietanze, il pane, i sughi, sono fatti in casa.
Si tratta di un'esperienza unica nel suo genere, sia per le ricette familiari raccolte negli anni, sia per la particolare atmosfera di un ristorante domestico con 12 coperti.
La biancheria da tavola, le tazzine per il caffè, sono cimeli di famiglia.
Il servizio d'asporto funziona bene ed è comodo, anche per la vicinissima stazione ferroviaria.
Non tutte le ricette sono locali: fra queste spicca la granita di more alla siciliana, eccellente.
Gli antipasti di terra, senza salumi, sono molto ben realizzati.
Altrettanto si può dire di ravioli, tortelli, tagliatelle.
In ognuno di questi piatti, gl'ingredienti si possono contare.
Prenotazione obbligatoria: per il pranzo del sabato è più facile trovare posto, nei fine settimana.
Consigliato a chi vuole conoscere un territorio anche dalle pietanze e dalla passione per la gastronomia regionale.
Andrea P.
.
23 Settembre 2023
10,0