You can really feel the negative emotions towards the tourists. We ordered our food well before everyone and we have been waiting for nearly an hour and I’m not talking about waiting time for desert even tho other (Italians) waited only minutes. I must point out our desert which was “crumble” it was delicious and full of taste. As a starter we had ordered a “tuna tartare” and “smoked salmon sashimi” which was maybe the best choice we’ve made. I don’t know what is everyone talking about the spaghetti with sea urchin but it’s nothing too special. Overall I’ve had really great time here and the food was good but bellow my expectations as well as the approach of our waiters ;)
Very beautiful place to eat! I really recommend the risotto di mare. The staff was super nice taking care and asking if everything was okey. I’ll be back soon!
Lucia Perez
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01 Aprile 2025
Osteria by name but a high-level restaurant in fact.
Dishes prepared with care, impeccable service with 5 waiters in the room despite the small number of tables.
Refined environment recently renovated.
Giuseppe Bari
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24 Marzo 2025
Hospitality, service, cleanliness...harmonious place...very fresh fish...a historical reality of Polignano a mare
Stellina Io
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12 Marzo 2025
The restaurant is very close to the statue of the singer Domenico-Volare…
Quality service
Great food
The parmigiana starter and the seafood risotto were impeccable
Very good wine
Fernando Kertzman
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12 Marzo 2025
Very nice, small, well-kept restaurant.
Very good service.
The dishes are very tasty and perfectly prepared. Visually and tastefully spot on.
We had absolutely nothing to complain about.
Highly recommended.
Markus Schachner
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26 Febbraio 2025
We happened upon it on 02/14 for a romantic getaway in Polignano. Osteria suggested by the hotel we were staying in. Borghese service, equally good food and attention to every detail. We will be back
Ilaria Cazzato
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16 Febbraio 2025
The best sea-food paccheri I have ever tasted. Local fish tartare was sublime as well. Congratulations to the owner and chef, we had an excelent evening!
Rami Hanganu
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13 Febbraio 2025
Situato a pochi passi dalla statua dedicata a Domenico Modugno e da un panorama mozzafiato locale con cucina impeccabile.
Domenico
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28 Dicembre 2024
La mia esperienza al ristorante L'Osteria di Chichibio è stata un autentico omaggio alla cucina di mare, caratterizzata da materie prime di qualità e da una maestria che ha saputo trasformare ogni piatto in un’opera d’arte.
Ho iniziato il percorso con una tartare di pezzogna, fresca e delicata, che si scioglieva letteralmente in bocca. Il bilanciamento dei condimenti era perfetto, esaltando la purezza del pesce senza coprirne il sapore naturale.
A seguire, un tonno in crosta che ha saputo stupirmi per la consistenza croccante esterna, in armonioso contrasto con l’interno morbido e succulento. Subito dopo, il polpo scottato è stato una vera sorpresa: tenerissimo, con una leggera nota affumicata che ne esaltava il gusto.
Come primo, ho scelto i tubetti con scorfano. La pasta, cotta al dente, si sposava perfettamente con il sugo ricco e avvolgente, espressione autentica dei sapori del Mediterraneo.
Il viaggio si è concluso con due dessert che meritano una menzione speciale: un crumble alle mandorle con cuore di mela, fragrante e dolcemente avvolgente, e una passion fruit tart con mousse di cioccolato bianco. Quest’ultimo è stato un piccolo capolavoro di equilibrio, con l’acidità del frutto della passione che contrastava in modo sublime la dolcezza vellutata della mousse.
Il servizio è stato attento e cordiale, con uno staff sempre pronto a rispondere alle richieste con professionalità e un sorriso. L’atmosfera, elegante e curata nei dettagli, ha completato una serata che difficilmente dimenticherò.
Valutazione complessiva: ⭐⭐⭐⭐⭐
Un’esperienza che consiglio vivamente a chi cerca una cucina di mare di altissimo livello.