As always, very tasty and enjoyable! Definitely worth a look and it's worth reserving! What was once a "hidden gem" for tourists is now very well visited in general.
It's always great there! Everything goes so well, the food, the wine...
Wanda
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10 Agosto 2024
10,0
Amazing food! Incredible service! Mario was so kind and helpful, he made our night so
Enjoyable. Highly recommend!!!
Mauricio Souza
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09 Agosto 2024
10,0
Italian:
A real restaurant that offers high quality pastas and starters.
The pastas are cooked perfectly.
The team of waitresses brings a real Italian atmosphere.
Tiramisu and truffle pasta are 2 unavoidable dishes in this restaurant.
This restaurant is for the Brothers of Italy
English:
A true restaurant that offers high-quality pastas and appetizers. The pasta is perfectly cooked. The waiters give an authentic Italian atmosphere.
The tiramisu and truffles pastas are the 2 must-have plates.
This restaurant is for the Italian brother.
Adrien Cantin
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08 Agosto 2024
10,0
Very tasty food: the Gnocco Fritto were excellent (addictive) and the Gnocco Fritto with Nutella as dessert were also very tasty. The service was very friendly and accommodating.
Daniel Gsell
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06 Agosto 2024
10,0
Excellent atmosphere. Excellent meal!
Recommendation +++
Xavier Ducept
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30 Luglio 2024
10,0
Fried dumplings are served at will. You can choose various platters of very good cured meats and cheeses and delicious first courses. The desserts are delicious... I personally love the cooked white chocolate cream with raspberry sauce. Super recommended!
Barbara Macaluso
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30 Luglio 2024
10,0
Food was nice, but there weren't that many vegetarian options.
For 5 euros per person, you'd expect more than just bread (maybe a jug of water or something), but I guess this was made clear before ordering. It's just a a LOT of money for bread, even if it was nice.
Jack Silverstone
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26 Luglio 2024
8,0
The Osteria del Gnocco Fritto is a fine purveyor of the addictive “gnocco fritto,” best described as a lard-based savory fried dough served with cured meats and cheese. Absolutely addictive! They were fried to perfection; so pillowy, fluffy, and warm. After all-you-can-eat gnocco fritto complemented with cured meats and cheese, we were also served excellent pasta. And to top it off, exceptional Tiramisù for dessert. If you find yourself in Emilia Romagna, do yourself a favor and head over to Osteria del Gnocco Fritto.
Richard Mingorance
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24 Luglio 2024
10,0
The Osteria del Gnocco Fritto is a fine purveyor of the addictive “gnocco fritto,” best described as a lard-based savory fried dough served with cured meats and cheese. Absolutely addictive! They were fried to perfection; so pillowy, fluffy, and warm. After all-you-can-eat gnocco fritto complemented with cured meats and cheese, we were also served excellent pasta. And to top it off, exceptional Tiramisù for dessert. If you find yourself in Emilia Romagna, do yourself a favor and head over to Osteria del Gnocco Fritto.
Richard M
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30 Giugno 2024
10,0
Osteria del Gnocco Fritto è un locale che si trova sui Navigli, in una via leggermente trasversale e all'esterno si presenta senza infamia ne lode. L'interno è carino e ricorda una vera osteria con un ambiente informale adatto a qualsiasi tipo di commensale che siate con la famiglia, soli, in coppia o con gli amici.
Consigliato da una tipa del mio gruppo si è rivelata una scelta non eccellente, ma soddisfacente! Il menù, come dice il nome, è incentrato sul gnocco fritto, che vi arriverà a volontà compreso nel - ahimè - costoso, coperto di 5 euro (ceh raga, 5 euro sono comprensibili al Porteno, non qui...), tuttavia, è veramente molto buono: soffice, leggero, ben fritto e non unto, uno dei migliori gnocchi fritti mai mangiati.
Veniamo al menù: non particolarmente vasto e differente, fa pochi piatti ma tipici di un'osteria, in questo caso emiliana, come salumi, formaggi e primi a base di pasta fresca, tortelli e pisarei e fasò. C'è, inoltre, la possibilità di fare dei menù degustazione appositi che sono ben apprezzati.
Noi abbiamo preso un tagliere di salumi e formaggi: buoni ma non da far girar la capoccia, ne ho assaggiati di più speciali e saporiti, poi abbiamo optato per i primi: le ragazze e l'altro ragazzo pappardelle al cinghiale, io e il mio amico tagliatelle al ragù d'anatra: entrambi i piatti erano buoni e la pasta fresca mentre i ragù senza quel quid in più. Piatti comunque apprezzati, nonostante la porzione non adeguata al prezzo.
Beverage comprensivo delle solite cose ma adeguate a un'osteria: ottimo il vino in formato 0,375 (io ho preso il lambrusco) se non tutti lo desiderano ma ne mettere i qualcuno in più o comunque uno alla spina.
Servizio il punto forse più peccaminoso. Non sempre preciso e all'altezza, ok sullo gnocco fritto (anche se arrivava nonostante non fosse del tutto finito), tempistiche tutto sommato corrette ma a volte un po' confusionario. Sarà anche che era sabato e il locale era pieno...
Ultima parte, come sapete, riguarda i prezzi. Normali sulle birre e vini, nella media sui salumi, un po' meno come detto su primi e coperto: 5 euro il secondo (ok gnocco fritto a volontà, ok i Navigli, ma siamo in un'osteria, non da Vittorio per dire), sulla quindicina le paste che presentano una porzione comune e non dal gusto fantasmagorico. Già più sensati quelli dei menù proposti, anche se a quelle cifre trovi quelli degli agriturismi con più offerta.
Nel complesso prova superata positivamente, ha lasciato un buon ricordo.
Valutazioni:
LOCATION 8
MENÙ 8
CIBO 7.5
SERVIZIO 7
CONTO 7.5
TOTALE 7.5