Simply spectacular. Not to be missed and return again and again.
mario pennella
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02 Luglio 2025
10,0
Never seen such professionalism and attention to customers as in this restaurant.
The owner is a person from another time.
Congratulations!!
Cesare Carola
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21 Giugno 2025
10,0
It was like a dive into the past, of foods that have been known for a lifetime but also a step forward with a revisitation towards new discoveries. Each dish is taken care of in every detail, from the flavor and the plating, beautiful and tasty dishes.
Each was described with precision, the staff polite and kind to every request.
The room is large and well-kept.
Valentina del Gaudio
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06 Giugno 2025
10,0
We ate well. The dishes were well prepared. But we expected more.
The desserts were very very good
pio riv0
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18 Maggio 2025
6,0
Elaborate cuisine, almost fine dining, excellent raw materials, attentive service.
Settimio
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17 Maggio 2025
10,0
Everything was fantastic! The place is very well-kept, the service is top-notch and the food is excellent. I had a legume soup and lamb. The meat was really delicious, tasty and cooked to perfection. The soup was very good and the anchovies really gave it something extra. I drank a glass of full-bodied local red wine. To start, they brought me an excellent pappa al pomodoro. The fennel breadsticks were also noteworthy. All for 48 euros. I will continue to thank those who recommended it to me. Absolutely highly recommended. Well done!
Filippo Armellino
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16 Maggio 2025
10,0
Questo ristorante è situato nel centro storico di Ospedaletto d’Alpinolo, un piccolo comune della provincia di Avellino.
Locale piccolo ma molto curato. Personale gentile e attento.
Menù un po’ ridotto, probabilmente perché viene cambiato spesso, con alcuni piatti decisamente troppo elaborati. Carta dei vini variegata e valida.
Il tagliere dei salumi (non tutti eccellenti qualitativamente) è arrivato a tavola molto freddo (sia il tagliere che i salumi stessi), come se fosse stato conservato in frigo per ore. Capisco il voler anticipare qualche preparazione per velocizzare il servizio, ma non è stata una scelta brillante. È un tipo di ristorante in cui ci si aspetta che i salumi utilizzati per gli antipasti vengano tagliati al momento per preservarne la freschezza.
Tra le tre alternative di primi abbiamo scelto le candele alla “finta” genovese, molto buone.
Buona anche la qualità della carne utilizzata per i secondi. Involtino di coniglio cotto alla brace un tantino asciutto; qualche salsa avrebbe reso il piatto più gustoso.
La mousse al cioccolato fondente e marmellata di arance non invitante alla vista e poco deliziosa al palato.
Prezzi un po’ alti rispetto alla media e rispetto alla proposta culinaria.
Erre_Eli
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13 Maggio 2025
6,0
Exquisite food, professional friendly staff.
Maria AGNESE Avignone
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11 Maggio 2025
10,0
We tried the place on Sunday for lunch by booking in advance. We were greeted with a very good welcome entrée consisting of breadsticks and focaccia produced by them and a tomato soup. We then tasted two starters - the club sandwich and the mixed cured meats - really excellent and then two second courses - the rabbit and the Marche fillet - both excellent but the fillet was truly exquisite. Wide choice of wines, some possibly as a glass, but not many. Really attentive service and welcoming place. Excellent experience, definitely worth going and coming back to try something else :)
Alessia Camberlingo
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04 Maggio 2025
10,0
Cucina tradizionale rivisitata, molto ben realizzata e gustosa. Ottimi e ben scelti anche i formaggi che abbiamo assaggiato per antipasto. Ottimo servizio.
Photos_On_The_Road
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21 Marzo 2025
10,0