Always excellent. Truly exceptional value for money. Excellent cellar and excellent wine recommendations. Highly recommended. P.S. Lunch shift at 2pm jolly for last minute bookings.
Andrea Parro
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01 Aprile 2025
10,0
The place is beautiful, the environment is cozy. I ordered antipasti and mains and got both at the same time, so the gnocchi had to be eaten cold, which made the already not the best textured gnocchi even worse. The antipasti was tasty and worth trying, but the main course, as I thought, had a poor texture (lasts in the mouth) without any more expressive taste. I had to taste the octopus as well, but apart from the excellent texture, I can't say anything else. Nothing special.
Egidija Zalanskienė
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30 Marzo 2025
6,0
A great classic in Bra.
All excellent, the portions are slightly small but if you want to have a complete lunch they are fine.
The appetizer with tartare and Bra sausage was excellent
Sublime plin ravioli.
Obligatory stop in Bra
Mirco Rebolino
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29 Marzo 2025
10,0
I ended up here by chance and I was surprised!
Very kind and super welcoming staff, very clean and tidy place.
Divine dishes, super excellent prices!
Also excellent for those who have little time available because they are very quick in preparing dishes.
I absolutely recommend it!!!
Nathy Rio
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27 Marzo 2025
10,0
The restaurant in the place where the slow food movement was founded. A long-standing restaurant but obsessed with taking care of the best product. It is large, on a first floor with two rooms. Good local wine list. Spectacular food, even a raw meat dish: no need, it is delicious and a local tradition.
Toni Padilla
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23 Marzo 2025
10,0
Abbiamo pranzato un sabato in questa osteria con molti prodotti slow food. Tutti i cibi sono stati ottimi, dalla salsiccia di Bra al lardo, ai primi e secondi. Abbiamo abbinato calici di vino locale. Il conto è in linea con quanto mangiato ed il personale molto gentile e preparato
Paolo B
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20 Marzo 2025
10,0
Excellent food, delicious raw meat and excellent tajarin
Precise service and correct bill
Samuele Rognoni
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15 Marzo 2025
10,0
Excellent tavern in the center of Bra and close to a large parking square. Pleasant environment with wooden tables and large windows in which bottles of wine are beautifully displayed. In summer the courtyard offers considerable space for outdoor tables. Refined and well-executed local dishes. A wide choice of wines. The service is fast and the staff professional
maurizio montuschi
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14 Marzo 2025
10,0
Dinner was served very well and the menu was good
Flavio Fasano
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09 Marzo 2025
8,0
Siamo andati in occasione del compleanno della mia compagna. Il locale dalla strada ha una piccola insegna con anche quelle di slowfood; appena si accede al cortile interno si trovano alcune didascalie che raccontano la storia del locale e della struttura.
L'ingresso del locale avviene su di una scala con ascensore e in prima battuta ci siamo chiesti dove andare, siamo saliti al primo piano e abbiamo atteso che passasse qualcuno e abbiamo chiesto per la nostra prenotazione.
Poco dopo siamo stati acocmpagnati al nostro tavolo in una sala del ristorante che occupa tutto il primo piano e il piano terra, bella la sala.
Il tavolo è con tovaglietta di carta e tovagliolo di stoffa.
La carta dei vini è molto variegata e assai corposa da vini consueti sino ad alcune bottiglie ricercate e particolari, buona anche la scelta del vino a calice; nel mio caso ho preso un calice di grignolino e, cosa apprezzata, la bottiglia è stata aperta e spiegata al tavolo.
Per il pranzo i tempi di attesa sono stati più che adeguati ed il personale è sempre stato presente in sala.
I grissini li abbiamo trovati assai duri rispetto alla nostra abitudine.
Per antipasto ho preso del vitello tonnato, un buon piatto, sia di presentazione che nel gusto; il primo erano dei tortelli alla zucca con burro alla nocciola, buono il sugo ma il ripieno alla zucca era troppo morbido e con un sentore di noce moscata; il secondo è stato un antipasto di tris di assaggi di salsiccia di Bra, lardo e tartare; abbiamo concluso con uno zabaione con tre paste di meliga, queste ultime quasi anonime ed il moscato, se pur buono, l'ho trovato poco fruttato e in abbinamento allo zabaione si perdeva.
Un pranzo nella media per il livello di locale.
badog121
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08 Febbraio 2025
6,0