Typical restaurant with daily menu, I recommend the tajarin with sausage and leeks and the braised meat, delicious!
Good appetizers but not very abundant for the price.
I recommend booking, otherwise you will have to wait a bit.
Elisa Fabbro
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15 Aprile 2025
8,0
Simply wonderful - delicious, friendly, unique - keep it up 🙏🏻👌
Andrea
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13 Aprile 2025
10,0
Wonderful rustic osteria. Great and lively atmosphere. Changing handwritten menu card. Food and wine excellent. The service is not only very friendly, competent, fast and humorous, but also extremely generous. Be sure to reserve.
Ernst Szebedits
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13 Aprile 2025
10,0
Outstanding. The food is really of excellent quality. Very generous portions. Excellent prices. I especially loved the plin, the tajarin and the tiramisu. What a cream tiramisu!!. The place is a little noisy and the tables are very close together. A very informal place but that's also its beauty
Fran Abcd
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12 Aprile 2025
10,0
Very good and homemade food, excellent for having a Piedmontese experience! Very kind and friendly staff, very honest prices!!
Anna Spagnoli
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11 Aprile 2025
10,0
An osteria as we like them, authentic, homemade, all in a very, very friendly atmosphere. Not to be missed.
Patrice Ludger
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10 Aprile 2025
10,0
We had lunch with typical local products. Friendly owner, quality food and efficient service even though the place was full.
Among the various gastronomic offers, the restaurant offers fresh homemade pasta. Advised.
Gianluca De Pace
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10 Aprile 2025
10,0
juicy food, excellent wine selections and friendly staff
Blu Skaya DOC NEO
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06 Aprile 2025
10,0
Iniziamo dall'ambiente (nel titolo il bello). Locale tipico, arredato come si conviene ad una tipica Osteria. Un ambiente che ti mette subito a tuo agio. Nei tavoli, ogni genere di clientela, formale e signorile. Gruppi di giovani, coppie,famiglie e tavoli condivisi. E poi la cucina è top. Pochi piatti nel menù, ma di una bontà eccelsa. Materie prime di ottima qualità. Provato i capunet, l'insalata russa, una buonissima zuppa di ceci, dei tajarin al cavolo nero e un ottimo pollo alla cacciatora. Sui vini fatevi consigliare dal simpaticissimo e preparatissimo titolare. Buoni i dolci tipici piemontesi. Servizio ai tavoli con personale attento e gentile.Un ottimo luogo in cui ci si sente a proprio agio e dove troverete una ristorazione sopra alla media. Consigliatissimo
LUPOeLUPOTTI
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20 Gennaio 2025
10,0
Antipasti: carne cruda fantastica, roastbeaf molto unto, non un granchè... Mi aspettavo il vitello tonnato e sono stato molto deluso a non averlo trovato... Tajarin al ragù con quasi niente pomodoro ed un sapore da mensa aziendale... non cattivi ma non da tornarci apposta solo per quello... Servizio ottimo, visto il baillame che c'era e che gli avventori a momenti dovevano sedersi uno in braccio all'altro a causa della mancanza di spazio... Vino della casa (barbera) bah, meglio non parlarne. Dolci quattro in croce. mah...
Marco_di_Oncino
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21 Dicembre 2024
6,0