Very good food and very attentive staff.
The place is narrow and a bit noisy.
N V S
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09 Dicembre 2025
8,0
Small and cozy place. Attentive and friendly service. I chose the tasting menu, which I thoroughly enjoyed. Excellent aperitif with Campari and saffron. Fantastic cotechino with zabaglione and crispy lentils. Very good fried pizza with pulled ossobuco and gremolata. Interesting risotto in white sauce with saffron spheres. Fantastic cassoulet Wellington. Caramelized pear and wonderful sweet cheese mousse. I finished with an excellent Ebo Lebo bitter. I really enjoyed it. It's a place I'd happily return to. I highly recommend it.
Mauri
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03 Dicembre 2025
8,0
Absolutely worth a try. Everything Milanese: tongue, brain, cassoeula, risotto, and ossobuco. All excellent. The wine list is from Lombardy and Piedmont. Not to be missed. Enjoy.
Andrea Gianotti
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02 Dicembre 2025
10,0
Super cute restaurant and excellent food. A lovely place to have a quiet chat and enjoy a good dinner! Excellent traditional Milanese cuisine. Highly recommended.
Chiara
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02 Dicembre 2025
8,0
I stand by my review from 4 years ago:
excellent Milanese cuisine, sometimes revisited with a modern twist, in a very elegant setting. The staff is very friendly and the prices are fair.
Nicola Lalla
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01 Dicembre 2025
10,0
Excellent dinner, excellent service. The only flaw: the tables were too close together.
Tiziana Albanese
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30 Novembre 2025
10,0
This is the first time I've eaten such high-quality Milanese food.
antsuper73
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26 Novembre 2025
10,0
Great experience, good food. The only flaw was the Milanese cutlet, which was a bit raw at the end, but the food was delicious.
The waiters were helpful and friendly.
Ivan Franco Narratone
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22 Novembre 2025
8,0
Trattoria milanese arricchita di fotografie di personaggi famosi della milanesità (Gaber, Iannacci, Mazzola e Rivera ecc.) serve piatti di buona qualità, dai mondeghili ai nervetti, ai più famosi risotti della tradizione. Noi abbiamo preso "el ris giald del dì dopu" oltre alla classica cotoletta alla milanese e ci siamo trovati bene. Buona la qualità, i prezzi sono nella fascia medio/alta. Disponibilità e cortesia da parte del personale.
MaestroYoda
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10 Agosto 2025
8,0
Locale raccolto e molto caratteristico, con tavoli ravvicinati che però contribuiscono a creare un’atmosfera calda e conviviale. L’ambiente richiama con affetto la vecchia Milano, tra foto d’epoca e omaggi ai grandi come Cochi e Renato, Jannacci, Gaber… un vero tuffo nei ricordi.
Il menù è un omaggio alla tradizione milanese: cotoletta alta con l’osso, cotta come si deve nel burro chiarificato, orecchia di elefante, ossobuco su risotto giallo, mondeghili, polentine e altri piatti della memoria. La cotoletta è generosa e ben fatta, i mondeghili sono gustosi, mentre le chips sopra la cotoletta e i peperoni di contorno convincono un po’ meno.
Nel complesso, è un ristorante che sa offrire piatti solidi e autentici della cucina milanese. I prezzi sono in linea con quelli di altri locali simili, quindi medio-alti, ma giustificati dalla qualità e dall’atmosfera. Consigliato per chi vuole assaporare un po’ di Milano verace.
Ale_sempre_in_giro
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07 Agosto 2025
8,0