The place is homely and welcoming, the staff and in particular the waiter smiling, helpful and flexible to our needs; dishes of good quality and quantity, honest prices despite the centrality.
What else to say?
If you happen to visit Siena, come and eat here!
Gabry M.
.
04 Agosto 2024
10,0
The best pasta al tartufo I've ever eaten. And all in a great atmosphere. Really just great!
Kai Stockmann
.
26 Luglio 2024
10,0
In a village that is a little off the classic tourist trail, this small restaurant is excellent with particularly friendly service. I highly recommend
Cyril Houston
.
25 Luglio 2024
10,0
Rich Tuscan dishes in this tiny hillside village on the edge of Chianti. We went there several times during our visit and enjoyed everything we had: the dense vegetable ribollita, something between a stew and a soup, aubergine parmigiana, pici ( a sort of thick, plump spaghetti) with aglione (tomato & “big garlic” sauce) or with cacio & pepe, and the yummy roast potatoes and lightly grilled vegetables. I had the ribollita three times, it was so tasty! The white Tuscan Belvento vermentino became our favourite wine on this trip. Cheerful, friendly service from Katia and Matteo. Hope to get back there next year!
SJWilson
.
09 Luglio 2024
10,0
Sometimes simplicity goes together with authenticity
Excellent restaurant
Friendly and efficient staff!!
Gianluca Martelli
.
04 Luglio 2024
10,0
In un borgo minuscolo come San Gusmé, in un giorno festivo di giugno, questo ci è sembrato il locale più consigliabile per un pranzo dopo una camminata nelle campagne circostanti.
Non avendo prenotato, abbiamo avuto fortuna nell’aver trovato egualmente posto. Ciò è avvenuto nello spazio all’aperto antistante il locale, al riparo di ombrelloni, rivelatisi provvidenziali per via del tempo incerto. Comunque sia gli spazi iinterni che quelli esterni sono piacevoli.
Abbiamo trovato il servizio gentile ed efficiente, il cibo tutto apprezzabile, giusto il rapporto qualità-prezzo.
Menu tipico toscano. Essendo in tre adulti più una bambina, ecco cosa abbiamo gustato. Tre primi (lasagne al cacio e pepe, pici al cacio e pepe, pici al ragù di cinghiale), un secondo (tagliata alla rucola e grana), un tagliere grande di salumi e formaggi (diviso fra noi adulti) ordinato come secondo, un contorno di ceci al’olio. Inoltre un dessert e due caffè. Il tutto per 108 euro.
Particolarmente apprezzabile il vino della casa.
Quindi consigliamo senz’altro questo locale.
Brun066
.
03 Giugno 2024
8,0
Excellent quality, courteous and professional service, average price: 1 large platter + 2 second courses and 2 side dishes + 1 bottle of wine and 1 bottle of water + 2 coffees spent €96
Alessandro Simoncini
.
19 Maggio 2024
10,0
Very friendly welcome, the picis and the wine were very tasty.
Max
.
19 Maggio 2024
10,0
Great food and wine in authentic surroundings, with really helpful and entertaining staff, a great couple of nights
Matt Bloomfield
.
15 Aprile 2024
10,0
Magical place in the heart of Chianti, where time seems to have stopped.
Excellent traditional Tuscan food and good value for money
Elvira Cavion
.
14 Aprile 2024
10,0