Excellent dinner in a nice and characteristic place. We ate truly special fried gnocchi! The waiters were friendly and we liked the service. A real place to which I would return, indeed probably if I lived in Modena it would be a place to which I would go often and willingly.
The first and second courses are also excellent. I think that the menu often changes even from day to day and this is very appreciable.
Value for money is there!
If I really want to find a small flaw, the cold cuts served with the fried gnocchi were not exceptional, but everything else more than made up for it.
Andrea Bacci
.
28 Dicembre 2024
10,0
Historic venue, staff exactly as I wanted, quick and always precise communication with the various types of customers. Really good food at a very fair price. I had tagliatelle with meat sauce (very good) and scallops with balsamic vinegar (good, good). Water, coffee and wine, 27 euros each, there were 6 of us eating and we all left satisfied. I recommend it
Brenno Martinelli
.
22 Dicembre 2024
10,0
Excellent food, I recommend it.
Typical Modena restaurant. the menu changes day by day. very small place. I recommend booking. patient and kind staff.
I recommend the tortelloni and the rabbit. I'll be back.
Luca Zangari (Cosmopolitan Traveller)
.
19 Dicembre 2024
8,0
If you want to eat in the classic Modena style of the past, this is the right place. The dishes they served reminded me of Sunday family lunches. It is advisable to book limited places
Giovanni Boldini
.
17 Dicembre 2024
10,0
Osteria with remarkable food.....they have two shifts...they are good and kind
Stefano Meringolo
.
12 Dicembre 2024
10,0
Delicious lunch and lots of company.. Magical place
giuseppe di prima
.
07 Dicembre 2024
10,0
What an amazing experience! The food was absolutely fantastic, but the atmosphere also left its mark. It is said that Pavarotti was a regular here. An unmissable place for anyone who wants to immerse themselves in authentic Emilian cuisine and its unique atmosphere.
Sam Malek
.
05 Dicembre 2024
10,0
The most typical of Modena's trattorias. Excellent traditional cuisine, excellent friendly, sincere and cheerful service. To try and try again. The only flaw... it's addictive!!
Cri
.
24 Novembre 2024
10,0
Ottimo primo ottimo ottimo ottimo ottimo ottimissimissimo reclutare gente e dare feste sa Ermes e suo locale reclutare clienti sempre contentissimissimi estrapolare i concetti filosofici di ASBURGICHE TRADIZIONE MILLENARIE EFFLUSI DINAMICOIDIVTRATTOTIE ESTEDA NJOB
Mario Bertoni
.
14 Luglio 2024
10,0
Osteria storica modenese, rilevata dal simpaticissimo Alessandro, gentile, professionale ed estroso nel suo modo di lavorare e curare il rapporto con il cliente, vaga nei tavoli consigliando ed entrando in confidenza con battute e simpatia che fa piacere, almeno per noi così è stato.
Abbiamo pranzato domenica dopo aver girato la città, si trova in in un via, a poche centinaia di metri dal centro storico, ma facilmente raggiungibile.
Il locale fa pochi coperti ed ha un piccolo spazio anche esterno, si vede che la storia della vecchia gestione è stata conservata e lasciata così, il locale pur essendo piccolino trasuda di fascino modenese e storico.
Classica osteria alla buona ma davvero eccezionale qualitativamente.
Abbiamo preso tre primi, tutti dei classici modenesi, un “tortellon” ricotta e spinaci, con crema di formaggio, pancetta ed aceto, definito “vecchia modena”, davvero molto buon con sapori genuini, peccato che era un po’ poco, sarebbe stato meglio averne un po’ di più.
In compenso gli altri due primi erano abbondanti ed altrettanto buonissimi, una gramigna con salsiccia e tagliatelle con ragù modenese.
Abbiamo poi preso per secondo dell’ottimo gnocco fritto (€1 a pezzo), noi abbiamo preso 10 pezzi, anche se penso che in due 7/8 pezzi bastino, accompagnandoli con un tagliere davvero favoloso di salumi e formaggi locali, era davvero abbondante e la fine del mondo per la qualità, pagato soltanto €6, menzione particolare per il salume locale derivato dagli scarti del maiale.
Abbiamo bevuto un ottimo rosso fermo, un Sangiovese consigliato dall’oste Alessandro, delizioso e leggero, in più due acque naturali.
In due, più mio figlio che ha pagato solo il coperto e le tagliatelle, abbiamo speso €80, direi tutto proporzionato per la qualità e quantità offerta, super consigliato.
Fabio Sestino
.
09 Luglio 2024
10,0