Excellent typical cuisine, recommended sheep pignata. Very kind
Federica Filiani
.
15 Marzo 2025
10,0
Place in the Sassi of Matera... beautiful and well managed... excellent food and dishes well served respecting the Matera tradition, the excellent pignata... the owner Pasquale and his family make the welcome familiar.... highly recommended and to be returned
Luigi Miscioscia
.
05 Marzo 2025
10,0
Excellent eatery at the ring road with views over the Murgia. Great food and service in a traditional Materan mill house. A bit more expensive than the usual average (here it cost us 110 instead if the usual 80-90 Euro for a couple).
Matthew Vella
.
02 Marzo 2025
10,0
A very delicious dish featuring a variety of cheeses, pasta offering a rich and indulgent flavor experience.
Bashkim Rrezja
.
01 Marzo 2025
10,0
The place is very typical, inside a cave. Very attentive service and delicious food
Maria Jose Torres
.
16 Febbraio 2025
8,0
Friendly staff, top quality,
excellent, I recommend it to everyone
Francesco Pio Timpone
.
07 Febbraio 2025
10,0
I had lunch with my family in this restaurant, a very nice place, a little expensive but after all almost everyone raised the prices (from cover charge to coffee), the gesture of offering us a bitter after paying was appreciated.
The first good ones are plentiful, however one of the lasagnas perhaps kept in the freezer or fridge arrived with ice, reported to the staff in the room and it was reheated again.
The mixed roast 30 euros, 2 lamb ribs, 3 gnommariedd mignon and 1 sausage made into 2 pieces seemed a bit excessive to us.
R L
.
04 Febbraio 2025
8,0
Great dining experience! The food was excellent!
Willy Hunger
.
08 Gennaio 2025
10,0
Un osteria tipica del luogo, per la terza volta oramai e tappa fissa a cena, cibo ottimo e piatti tipici squisiti, lo staff e i proprietari cordiali e sempre disponibili a qualsiasi cosa... Ci rivedremo sicuramente come ogni anno..
Alfredo G
.
06 Gennaio 2025
10,0
Attratti dalle numerose recensioni positive lette ci rechiamo in questa osteria situata proprio nel cuore sei sassi. Da subito colpisce la location, in grotta e con un vecchio frantoio che fa da cornice a cui si aggiunge la gentilezza nonché simpatia del personale in sala e ancor più della titolare. Tagliere di formaggi e salumi molto buono e buoni anche i due primi che abbiamo assaggiato...molto particolare lo gnocco con fonduta di cacio ricotta e peperone crusco. Buonissima anche la tagliata di scottona sia per qualità della carne che per cottura. Non meno buono questo dolce tipico che preparano loro con pane di Matera: il panmisu, una sorta di tiramisù rivisitato e l' amaro al peperone crusco, particolarità anche questa. Che dire ...lo consigliamo assolutamente se si vuol mangiare del buon cibo nel centro storico della bellissima Matera. Ah dimenticavo: i nostri pelosetti a 4 zampe sono i benvenuti!
Marianna R
.
06 Gennaio 2025
10,0