Excellent meat but I didn't like it at all, the way they serve it isn't for me
Maurizio Marani
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13 Marzo 2025
6,0
Without a doubt picturesque!! Excellent meat!! As expected, too crowded! Mahhh
Friendly commuties share meal. It’s like you go to watching show or entertaining. Food just ok but Value for what you have paid for.
Jiravit Chayavoraprapa
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09 Marzo 2025
10,0
Fantastic experience, every time it's a real full house
immersion in the meat, cooked divinely, convivial environment, to try and try again
Alvaro Lazzarelli
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03 Marzo 2025
10,0
An unforgettable experience for those who love meat and are not afraid to exclaim "Long live the meat!". The welcome is warm and familiar, with red wine and "Chianti butter" croutons to share with the other diners between the butcher's shop and the outdoor tables. At the sound of the trumpet of the king of Ciccia, Dario Cecchini, a true ritual of taste begins. Exceptional cuts of meat, succulent and rich in flavour, with aromas and flavors that will remain etched in the memory. An experience that absolutely deserves to be repeated!
Andrea Michielin
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27 Febbraio 2025
10,0
I have seen this butcher shop / restaurant for more than 10 years on the internet and on YouTube and finally went to experienced it myself and I would go back in a second. We were seated family style in the midst of Italians to our left and right and we speak only a modicum of Italian and we had the most fun our table had the best group of people and we ended up making six new acquaintances that we have contacts for. But the biggest thing obviously is the food the butter the Chianti, the housemaid tartare, any of the cuts that came out of the oven, the roasted potatoes it was all just so good. Is a carnivore a highly recommend it to anyone that truly loves good beef and pork and enjoys being treated like family by the staff as well as the owner. Go go go, or Vai vai vai
Jeff Bradley
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26 Febbraio 2025
10,0
Wonder of the fat, everyone is very good
giaghel
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20 Febbraio 2025
10,0
You just might make a new acquaintance.
Keith Ford
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20 Febbraio 2025
10,0
Solo su prenotazione, consiglio di chiamare almeno un mese prima.
La cena è stata un'esperienza unica, un'esplosione di sapori ad ogni portata. Il costo è fisso di 50€, ma la cena ne vale almeno il doppio.
L'appuntamento è un'ora prima della cena per un aperitivo costituito da vino e bruschette con il lardo a volontà presso la macelleria posta al piano inferiore del ristorante. Giunto il momento della cena, ci si siede a un unico tavolone, secondo la filosofia del ristorante, per godere del pasto in compagnia.
Durante la cena sono a disposizione, in quantità illimitata, vino, acqua, pane e olio.
Le mie portate preferite sono state la tartare, la fiorentina ed il lardo spalmabile. Il resto della cena è stato squisito, di qualità e accompagnato da un personale gentile, disponibile e attento.
La cena si conclude con torta, caffè e grappa.
E' stata una cena indimenticabile...
Inoltre Dario Cecchini ti accoglie sempre con un gran sorriso
lecterit
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02 Gennaio 2025
10,0
Carne di ottima qualità servita con classe. Personale molto cortese e preparato. Ambiente famigliare. Tutto sempre eccellente. Tappa obbligata!
AntonEleDeutsch
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15 Novembre 2024
10,0