A real gem in the heart of Bovisa, discovered by chance. Finally a Sicilian seafood restaurant with truly typical and well-executed recipes. Attentive and very friendly service. We will definitely return when we want to eat excellent seafood with a very good quality/price ratio.
Clelia Tropea
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28 Maggio 2025
10,0
A nice discovery, I didn't think I would be so satisfied. I highly recommend having lunch or dinner at this place, I remembered the flavors of my beloved Sicily. Everything was perfect from the service to the very kind staff.
Laura Tecla
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24 Maggio 2025
10,0
I have been going to this restaurant for more than 15 years and it is always a certainty, you can feel the air of home and the food is always a certainty Carmelo in the dining room and his brother in the kitchen are fantastic
Roberto di Marzo
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03 Maggio 2025
10,0
Excellent restaurant serving traditional Sicilian cuisine.
Mariano Gisolfi
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28 Aprile 2025
10,0
It's true you enter another era if you look at the decor but then you're super happy with what you eat, the love with which it is prepared and the kindness of the service. Two brothers, now in command of Naxos, honor a family tradition of over 40 years. Excellent and fresh raw materials come to life in the kitchen with a new elegance always careful not to forget what mum and dad passed on to them. Don't change a comma!
Andrea Moi
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07 Aprile 2025
10,0
In an environment to be redone you can eat excellent fresh fish and tasty dishes, prices in keeping with the good product served
Marcello free
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05 Aprile 2025
6,0
Kindness, hospitality and excellent cuisine. I discovered a corner of true Sicilian cuisine in Milan.
giuseppe Cellura
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04 Aprile 2025
10,0
It's been a long time since I've been back to this lovely family-run Sicilian restaurant and I wasn't disappointed. Kindness and quality are guaranteed. Very fresh fish and high quality cuisine.
For those who don't know the area, I recommend parking in the station car park 50 meters from the restaurant without going crazy in the surrounding streets.
Paolo Alberti
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30 Marzo 2025
10,0
Ristorante di cucina siciliana che non visitavamo da anni. Abbiamo mangiato degli antipasti di mare caldi e freddi, alcune cose molto buone altre meno ma comunque sopra la media, forse un po' cari ma comunque razioni piuttosto abbondanti per una fame normale. Primi vari tra i quali cavatelli pistacchi e gamberi (15€), buoni ma non eccellenti, paccheri con scorfano, buoni forse un po' poco cotti ma questo è il gusto personale. Buona la frittura mista (22€). Cannolo siciliano molto buono (4€) e buona cassata (6€). In conclusione cibo buono come ce lo ricordavamo, cucina onesta. Due pecche: l'arredamento un po' datato rende il locale poco attraente. Tuttavia la pecca maggiore riguarda l'odore di fritto che ti impregna i vestiti e che lascia l'amaro in bocca dopo aver mangiato bene. Peccato da migliorare rapidamente perché la cucina lo merita.
MAURO D
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04 Febbraio 2025
6,0
Il ristorante pur risultando un po' datato, è quel ristorante dove il piatto stravince sull occhio. Noi abbiamo preso un classico come pasta alla norma e spaghetti con sarde ecc, molto buoni entrambi, fritto di paranza e fritto di calamari gamberi buoni asciutti. la carta vini siciliani buona , giusto il rapporto qualità prezzo.
Domenico R
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12 Dicembre 2024
8,0