A guarantee! One of the best restaurants in Bologna.
Francesca A.
.
18 Gennaio 2025
10,0
Nice place in the centre. Really excellent menu, the penne alla vodka is highly recommended. Everything was very good, from starters to desserts. The choice of wines is good, but most of them are very expensive. Good value for money considering the very high quality. Advised!
Andrea Tranchida
.
18 Gennaio 2025
10,0
With out a doubt the best meal we had in Bologna - and thats saying alot in a town where the food is outstanding.
The service was perfect, and the owner even helped us with a personal problem. This place is above and beyond. Can't wait to go back.
kathrine skjold
.
17 Gennaio 2025
10,0
The best, real, home made, green pasta lasagna I ever had in my life. Worth every penny
Irupe Canet
.
14 Gennaio 2025
10,0
Nice and welcoming place in the center of Bologna. A reservation must be made online. We had lunch as the last shift on Sunday and we were not pressured to leave the table, on the contrary!
The dishes ordered satisfied even the little ones. Special mention to the tortellini. The only flaw is the bathroom at the bottom of the stairs. I don't know if they also have it on the restaurant floor itself, so if you have walking difficulties ask before booking.
Maricia Labella
.
09 Gennaio 2025
8,0
Super refined restaurant under the classic porticoes of Bologna. Classic typical dishes from Bologna and beyond. Service available and fast. Very well kept place. I recommend the Sangiovese braised cheek which melted in your mouth.
Francesca Ferrari
.
07 Gennaio 2025
10,0
Excellent choice. The hand of the entrepreneur makes everything easier.
Pino Caligiuri
.
04 Gennaio 2025
10,0
The tasting menu is highly recommended to try the various specialties of the cuisine (poldino top)
Well-stocked and refined cellar.
Special mention to the service, prepared and approachable at the same time!
Absolutely worth trying!
Stefano Govoni
.
04 Gennaio 2025
10,0
Partiamo col dire che nel menu’ non c’è’ solo l’Emilia, anzi. Noi, però’, quando viaggiamo siamo abbastanza “fiscali” nel ricercare i piatti tipici del posto, fa parte integrante del nostro modo di viaggiare. Quindi questa recensione sarà basata solo sulla parte della “tradizione” che troverete nel menu’. Ottimo il misto di salumi ma assolutamente imperdibile e’ lo sformatino, sublime. Tra i primi, buono ma non trascendentale il balanzone, molto buone le fettuccine al ragù’ e superlativi i tortellini alla crema di parmigiano (e si’, abbiamo dovuto fare la scarpetta…). Menzione particolare per i dolci: dallo zabaione alla tenerina fino al mascarpone con gocce di cioccolato davvero divino. Servizio veloce e discreto, conto adeguato (anche senza contare lo sconto della piattaforma rimaneva una cifra assolutamente giustificata dalla qualità del cibo).
Docsmeagol
.
18 Agosto 2024
10,0
L'atmosfera del locale è accogliente e pulita, l'offerta dei piatti della tradizione culinaria romagnola è limitata, ma la qualità è nel complesso buona. I salumi tuttavia erano un po' troppo salati (ne abbiamo mangiati di migliori a Bologna, la capitale della mortadella), le porzioni (abbiamo preso le polpette e i belanzoni, deliziosi, ma pochini) poco generose.
Flavia
.
06 Agosto 2024
6,0