Service was Michelin worth but the food was an experience...
Joe C
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01 Luglio 2025
6,0
We were there for lunch with two children, ages 5 and 8. The service was very attentive and especially friendly to the children. The food was great, too; a very enjoyable experience!
Marile Glöcklhofer
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26 Giugno 2025
10,0
I have had the pleasure of frequenting the restaurant since it opened and each experience is unique. A direct cuisine, made of concentrations, extractions and contrasts managed at their best. Thank you!
Alessandro Franchini
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20 Giugno 2025
10,0
Unforgettable experience. The food is absolutely delicious and the flavors are uniquely inspired. Treat yourself with good food and great service. Special thanks go Ambra and her colleagues for the special treatment.
Husam Al
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13 Giugno 2025
10,0
An experience of absolute value starting from the welcome, passing through a series of dishes that have deceived, misled and delighted the palate with unexpected flavors and persistence of taste ... a true pleasure for the senses. All accompanied by an excellent wine suggested by the staff. Well done, keep it up ... Highly recommended and also appreciated the good quality, experience and cost ratio!
Luca Perticara'
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07 Giugno 2025
10,0
The food is excellent with non-traditional flavors. Good choice between a la carte menus and different tasting combinations. Very knowledgeable staff who knows how to advise well. We will definitely be back.
Riccardo Ravizza
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30 Maggio 2025
10,0
Warm and welcoming service that, unlike other starred restaurants, makes you feel immediately at ease.
Really good dishes, a treat.
The chef's exit at the end of the service to greet the tables was a much appreciated gesture, we will be back!
Marta Arnaudo
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22 Maggio 2025
10,0
Unique experience.
Raw materials of the highest quality and preparations in which you can feel all the passion of the Chef.
Excellent wine pairing with very detailed and engaging explanations from the sommelier.
The dining room manager, as well as the rest of the staff, are very attentive to the customer and with a cordiality and professionalism that are not so obvious in restaurants of this level.
Prices absolutely in line with the location and, above all, the quality of the dishes offered.
I will definitely be back!
Ema C
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18 Maggio 2025
10,0
Pranzo domenicale in questo ristorante...abbiamo scelto menù da 5 portate che in realtà erano 6 in quanto offerto entre ' dello chef.
Che dire ...portate che non si dimenticano in quanto maestralmente cucinati con gusti che a casa non faresti mai...
Eccellenza in tutto.
Personale preparato e disponibile, locale essenziale e moderno.
Torneremo sicuramente!
Consiglio vivamente questa esperienza.
adelina s
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10 Maggio 2025
10,0
Siamo stati ospiti per la prima volta di Materia. Una stella michelin a Cernobbio sul lago di Como. Il progetto di chef Caranchini é davvero interessante. Cucina coraggiosa, alimentata da curiosità. Piatti bilanciati e consapevoli. Azzardi ben giocati e nella maggior parte dei casi convincenti. Ambiente giovane e informale, servizio mai invadente e sorridente. Location minimal e accogliente. Noi facciamo alcune scelte dalla carta. Partiamo con una trota sott’aceto con uova di lago affumicate, rafano ed aneto: partenza convincente e decisa. Proseguiamo con un risotto al burro affumicato, betulla e oliveto spinoso ed una Linguina, burro garum di agone e amchoor. Due piatti diametralmente opposti… si fatica a credere che due concetti così distanti di gusto arrivino dalla stessa cucina. Il risotto delicatissimo mentre la linguina spregiudicata e spinta. Ottimi entrambi.
Scegliamo poi 2 portate principali: uno é un capolavoro l’altro é quello che in tutto il percorso ci ha convinto meno. Rispettivamente parliamo del piccione che servito in 2 tempi e declinato in parecchie versioni é davvero una portata perfetta, mentre la Rana pescatrice con cavolfiore, besciamelle al cocco e arachidi per quanto sia un ottimo piatto é a nostro modesto parere migliorabile. La parte croccante data delle nocciole é necessaria ma forse eccessiva e rischia di predominare su tutto il resto. La consistenza del pesce però é perfetta. Comunque bel piatto. Chiudiamo con 2 dessert di grande fattura. Goloso “ricordo di un viaggio in Colombia” che per gli amanti del cioccolato é un toccasana, mentre davvero coraggioso e riuscitissimo “Midollo e zafferano”, celebrazione dolce di un risotto in gramolata . Bella panificazione e accattivante la piccola pasticceria. Materia ci ha convinto e la cucina di chef Caranchini ci piace. E’ giovane come lui…. dove per giovane intendiamo curiosa, spregiudicata e accattivante . Da riprovare assolutamente !!!!!! Bravi.
Lbr79
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09 Marzo 2025
10,0