The pizza is good, thin and well-leavened, but sparsely topped. The ingredients are fresh. The desserts are also good, but lack flavor. The service is good. The bill is definitely too high (€30 for pizza, dessert, and beer), especially the desserts and cover charge.
Giulia
.
30 Settembre 2025
6,0
Very pleasant atmosphere, friendly staff. Excellent food.
Lucie Červinková
.
19 Settembre 2025
10,0
Very good pizza; a special mention for the charcoal-fired one.
The kitchen is always stocked with fresh, quality ingredients.
The manager, Matteo, makes you feel at home; excellent location in the heart of Turin.
Gianluca Ventura
.
15 Settembre 2025
10,0
We were in Turin for a short break and went for pizza. I must say, they make good, easy-to-digest pizza. A beer, two pizzas, and a caffè corretto cost us €39, but we would have also had an appetizer if they hadn't been ridiculously expensive. Fried artichokes or cod fritters cost €13-15. Pizza was fine.
Vanessa Marini
.
03 Settembre 2025
8,0
Friendly service. Delicious food.
Grzegorz Kociński
.
30 Agosto 2025
10,0
The quality-price ratio for pizza is unbalanced.
For four takeout pizzas, €48 seems too much (1 Margherita, 1 prosciutto, 2 sausages, and chips).
elena costantini
.
29 Agosto 2025
6,0
Good pizza and quality ingredients, but not worth the price. Slightly more expensive than the average pizzeria. But price aside, the pizza is good and the ingredients are excellent. I recommend it.
Gianluca Ugoletti
.
26 Agosto 2025
8,0
Delicious, lovely server. I recommend it.
Baptiste Haenn
.
10 Agosto 2025
10,0
Cena del 01/07/2025la
La posizione è centrale, a ridosso di piazza Solferino, e l’ambiente moderno, forse un po’ impersonale, con numerosi tavoli sufficientemente distanziati da garantire un buon comfort acustico.
Il menù è piuttosto ampio, con proposte sia di terra sia di mare della tradizione italiana.
Preparazioni, a mio giudizio, un po’ disomogenee: molto apprezzati l’insalata di polpo con patate, pomodorini e olive ed il vitello tonnato, troppo unta la “orecchio di elefante”, in origine proposta con pomodorini e rucola a cascata sulla carne, con il rischio di inumidire l’impanatura e cuocere le verdure fresche.
Carta dei vini abbastanza ampia, comprendente anche qualche “mezza” bottiglia.
Servizio cortese ma, nonostante il ridotto numero di avventori, un po’ lento.
Voto: 7
Massimo Nappi
.
14 Luglio 2025
6,0
Ristorante che non ha la pretesa di proporre una cucina ricercata, ma che presenta un menù, di carne e di pesce, nei solchi della tradizione. Le cotture sono corrette, i sapori "puliti", il servizio attento al cliente, il conto non eccessivo (e la posizione ottima, nel cuore di Torino)
Antonino C
.
17 Maggio 2025
8,0