Stunning place (the evaluation of the paintings present is subjective), fantastic owners, kind and helpful, excellent food (if you want to nitpick the desserts we tried - tiramisu and cheesecake - they weren't up to par with the rest. We ate pappardelle with wild boar , tortelli with ricotta and cotechino, tartare and sliced Angus, all superb). In conclusion, a highly recommended experience.
Andrea Anselmi
.
28 Dicembre 2024
10,0
Spectacular location on the first hills of Val Parma. Delicious chicken skewers, mediocre tortelli, decent cured meats. Got Christmas sweets, industrial quality. Service willing but could be improved.
Luigi Ravanetti
.
20 Dicembre 2024
8,0
Nothing to complain about the service, attentive and helpful, and on site. Small portions, but careful presentations. Good food, but I must admit, not 5 star. Certainly considering the meal an experience, as per the name of the restaurant, seems excessive to me, but in any case the dishes were well executed. Too bad only for the too much (coarse) salt on the meat and for the bed of burrata under the octopus tentacles, which excessively soaked them in the cream. I count a little above average.
Daniela
.
09 Dicembre 2024
6,0
A very welcoming environment. Excellent professionalism.
donatella basteri
.
03 Dicembre 2024
10,0
Charming place on the hills, restaurant with windows overlooking the hills.
Wine, food and service of a high standard.
Average prices, I would say that if you want to make an excellent impression without spending a lot this is the right restaurant.
Erika Quarantelli
.
01 Dicembre 2024
10,0
Charming place, restaurant with windows overlooking the hills.
High level service, food and wines.
Average prices, so if you want to make an excellent impression without spending a lot this is the right restaurant.
Erika Quarantelli
.
01 Dicembre 2024
10,0
Absolutely flawless, recommended.
Riccardo Davoli
.
12 Novembre 2024
10,0
Siamo stati benissimo, solo qualche piccola pecca nel cibo, allora i piatti un po' freddi, tagliatelle ai funghi e gnocchi un po' insipidi ma abbiamo risolto con un po' di sale; le patate arrosto erano fredde.. sembra che hanno atteso un po' a portarceli che si sono raffreddati.
Per il resto tutti gentilissimi e professionali, ci torneremo Comunque perché sono errori che possono capitare. Il prezzo onesto
Ninfetta
.
03 Novembre 2024
6,0
You can't say Parma without having tried the Marcello; and there is no better place than this to have an all-round experience in a unique panorama and welcomed by the kindness of the managers. A place that has become a milestone
Emanuele Sciuto
.
02 Novembre 2024
10,0
Scoperto per caso su The Fork, ci arriviamo percorrendo fino in fondo una buia strada di campagna nel più profondo parmense...Ottima idea! Ci aspettano dei bravi ragazzi dopo un lungo viaggio dalla nostra terra, la Sardegna, con il nostro amato Border; graditissima ccoglienza con un ottimo spumante di ultima propria produzione offerto a lenire le fatiche del viaggio e ad anticipare la goduriosa fiera dei salumi locali e una trionfale insalata di Marcello. Ancora un fiume di rosato spumante a chiudere in bellezza la serata. Bellissima esperienza assolutamente da vivere e rivivere, tra l'altro in una location di pregevoli fattezze. Bravi!
faffaluzza
.
19 Ottobre 2024
10,0