In my experience it is a flagship for the city of Lamezia Terme. Simply exceptional and I believe that one star is reductive because it manages in a unique way to enhance simple materials by offering an experience that one has the pleasure of finding in few starred ones. For me it is at least a two star with the third within reach
ennio calabria
.
03 Gennaio 2025
10,0
I had an excellent culinary experience which allowed me to experience and see the ingredients of Calabria valorised in the "origini" tasting menu.
It is beautiful how the traditional tastes to which we are affectionately linked thanks to childhood memories become technique and art. This is how from the poor taste (of Calabrian poverty, of the peasants) we move on to the luxurious taste (rich in aromas, mixtures and refinement).
Top service.
If I really have to make a comment, the restaurant decor is really minimal, a little cold for me.
Giulia Briatico
.
01 Dicembre 2024
10,0
Absolutely sublime! Amazing food with reat combinations. A must go place if you are around.
Orcun Mater
.
01 Settembre 2024
10,0
It really deserves a stop. The chef is so talented, amazing dishes. Excellent service.
V M
.
24 Agosto 2024
10,0
After eating his super dishes the first time, we come back and confirm: great Chef Lepore, superb dishes, everything truly exceptional! And super friendly staff! We will be back…
Chiara Paltrinieri
.
24 Agosto 2024
10,0
the pizza is definitely good, but the welcome leaves something to be desired, and there is little flexibility in any changes on the menu.
Aldo Cresia
.
20 Agosto 2024
8,0
An evening of stories about daring combinations of herbs, meats and foods drawn on plates. A journey in 7 stages that amazed and seduced the palate and the other senses through the tasting of a new Calabria even at the table.
Recommended for couples or small groups of friends and family. Also excellent for a business lunch.
Punctual and friendly service;
Very clean environment with essential lines, perhaps a little too much for my tastes but still effective.
The voucher received for two was appreciated.
Booking is necessary.
Grazia De Sensi
.
13 Agosto 2024
10,0
A magical place
We had a great time
We chose the 7-course menu chosen by the chef
Congratulations for the quality!
Congratulations for your attention!
The idea of meeting the chef in his kitchen is also very nice... demonstrating how important attention to your customers is.
Francesca Preiato
.
05 Agosto 2024
10,0
Esperienza cn Menù Origini, bene ricordo di una stroncatura, pollo ficato e antipasti non entusiasmano, molti sali scendi nel percorso degustazione poca linearità carne/pesce, dessert con il cardamomo troppo affumicatura,lasciato.
In totale non mi sn molto ritrovato sebbene apprezzate le tecniche,prezzo correlato, servizio buono.
Atmosfera ovattata, locale ben fatto, bagno vicino alla cucina scomodo e non indicato.
A fine cena ci si invitava ad andare a salutare Chef e brigata, cosa mai sentita. Normalmente lo Chef viene in sala a salutare e ringraziare i suoi ospiti e non il contrario, lo trovo intrusivo e fuori luogo,direi presuntuoso, quasi un obbligo su qualcosa di non richiesto cn invito dello chef a provare menù 9 portate prox volta x assaggiare la cucina completa....uno scivolone in una serata storta?
Nessuno stroncatura, bisogna tuttavia rivedere alcune cose,ma come sempre i giudizi sn soggettivi.
In bocca al lupo
robyeataly
.
02 Agosto 2024
8,0
Nel Centro di Lamezia, nascosto nella movida e nei ristoranti, un piccolo Gioiello con ambiente elegante minimal e accogliente. Una cucina improntata alla rivisitazione di ingredienti calabresi in chiave Moderna con accostamenti di altissimo livello e riutilizzo delle materie prime sotto diverse forme e consistenze. I piatti sono dei piccoli quadri con grande equilibrio di gusto. Buona la cantina e gli accostamenti proposti. Tra i piatti migliori del menù a “mano libera” dello chef i primi con la rivisitazione della stroncatura (come piccoli bottoni di pasta), il risotto al fieno, ma anche l’anatra ed il baccalà o l’agnello con la melanzana in tre consistenze e sapori come secondo. Buoni anche dessert pre dessert e piccola pasticceria.
costcla
.
20 Luglio 2024
10,0