a culinary experience that combines elegance and freshness, refined flavors and high quality ingredients. The best! I love it 🥰
Laura Cos
.
13 Aprile 2025
10,0
Nice food with great service, worth visiting
Vicky Zhao
.
11 Aprile 2025
10,0
Fantastic food, we took the 7 note route and enjoyed every single course. Intimate and elegant place, impeccable service. I recommend it.
Aiona Volkoff
.
09 Aprile 2025
10,0
Fresh, quality ingredients, very nice location. We had a great time and will definitely be back
Francesca Q
.
03 Aprile 2025
8,0
We had an incredible dining experience at this charming restaurant! Every dish from the kitchen was outstanding, starting with the irresistibly fluffy, pillowy gnocchi with fava beans and culminating in the perfectly prepared cod and red mullet mains. The sommelier’s wine recommendations were spot-on, and the staff was exceptionally warm and attentive. If you're looking for an unforgettable culinary experience in Palermo, look no further—L'Ottava Nota elevates Sicilian cuisine while staying true to its authentic flavors.
Marc Pérez
.
01 Aprile 2025
10,0
Totally overrated place. None of the dishes was tasty enough. Medium rare ordered beef fillet came medium cooked and those ordered medium came as medium well. The meat quality was average. Only the bakery stuff was delicious and that’s it. Big disappointment.
Ari Levi
.
09 Marzo 2025
6,0
I really don’t understand why the place doesn’t have a Michelin star. Amazing tastes. All dishes were great. Service, presentation, products, flavor combinations, music and prices - everything pleased me. Thanks for the holiday.
Полина Горбунова
.
05 Marzo 2025
10,0
I was recommended this place and it was above my expectations. The service is impeccable. The food is exquisite. The different flavors, everything was delicious. Definitely coming back here next time.
Mohamed Dembele
.
12 Febbraio 2025
10,0
Location senza anima, sterile e fredda
Personale di sala cordiale e presente, la nota più liete.
Abbiamo degustato le minestra di aragosta, la lasagna aperta, la triglia a beccafico ed il petto di anatra alla Wellington
Probabilmente la triglia pur non essendo nulla di trascendentale si é rivelato il miglior piatto tra quelli selezionati
Non abbiamo riscontrato innovazione nei patti, rivelandosi altresì privi di verve. Nota dolente il conto, decisamente non in linea. La carta dei vini molto ma molto gonfiata
kikko
.
10 Dicembre 2024
6,0
Ritornare in un locale, in cui in passato ci si è trovati bene, è sinonimo di fiducia, stima ed affidabilità.
È sempre un piacere, essere avvolti da un fascino visivo e gustativo dai piatti del menù,totalmente gourmet, elaborati con maestria frutto di ricercatezza ed attenzione alla stagionalità delle materie prime utilizzate.
Ottima la sinergia tra lo chef Vladi Farina e la sua brigata , che assicura una lodevole attività imprenditoriale, oltre che enogastronomica.
Perfetto servizio in sala, con 2 maitre, che hanno saputo accompagnarci gradevolmente, nel nostro percorso gustativo, presentando i vari piatti elegantemente in fine mise en place, spiegandoli impeccabilmente.
Carta vini sempre al top, soprattutto la sezione dedicata alle bollicine doc, nazionali ed internazionali.
Buon rapporto qualità prezzo, contestualmentente ai ristoranti di egual livello.
Bonaparte M
.
05 Dicembre 2024
10,0