Great food and great staff. The staff complemented the dishes by explaining the amazing food. I Would 100% recommend.
Michael Andrews
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10 Maggio 2025
10,0
I like good food, but there is one thing I don't like: "cold serving"! The servers looked like they had eaten lemons before opening (sour mouth). There was only one waiter who smiled and was polite! The food was delicious, but raw pasta is not my favorite! The drinks were delicious and went well with the dishes! There are some small mistakes, if they fix this, it could be a good place.
Gábor Hegyi
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29 Aprile 2025
8,0
Modern comfortable atmosphere and decor while being discreet and warm
The cuisine is sophisticated and creative and the service very attentive and very friendly.
bruno dumas
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29 Aprile 2025
10,0
I think it's one of the best restaurants in Palermo
Dimitri Molodskikh
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26 Aprile 2025
10,0
Excellent quality food and presentation. High level service, kindness and the most beautiful thing... people who smile and make you feel at ease.
Emanuele Occhipinti
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26 Aprile 2025
10,0
a culinary experience that combines elegance and freshness, refined flavors and high quality ingredients. The best! I love it 🥰
Laura Cos
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13 Aprile 2025
10,0
Nice food with great service, worth visiting
Vicky Zhao
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11 Aprile 2025
10,0
Fantastic food, we took the 7 note route and enjoyed every single course. Intimate and elegant place, impeccable service. I recommend it.
Aiona Volkoff
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09 Aprile 2025
10,0
Location senza anima, sterile e fredda
Personale di sala cordiale e presente, la nota più liete.
Abbiamo degustato le minestra di aragosta, la lasagna aperta, la triglia a beccafico ed il petto di anatra alla Wellington
Probabilmente la triglia pur non essendo nulla di trascendentale si é rivelato il miglior piatto tra quelli selezionati
Non abbiamo riscontrato innovazione nei patti, rivelandosi altresì privi di verve. Nota dolente il conto, decisamente non in linea. La carta dei vini molto ma molto gonfiata
kikko
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10 Dicembre 2024
6,0
Ritornare in un locale, in cui in passato ci si è trovati bene, è sinonimo di fiducia, stima ed affidabilità.
È sempre un piacere, essere avvolti da un fascino visivo e gustativo dai piatti del menù,totalmente gourmet, elaborati con maestria frutto di ricercatezza ed attenzione alla stagionalità delle materie prime utilizzate.
Ottima la sinergia tra lo chef Vladi Farina e la sua brigata , che assicura una lodevole attività imprenditoriale, oltre che enogastronomica.
Perfetto servizio in sala, con 2 maitre, che hanno saputo accompagnarci gradevolmente, nel nostro percorso gustativo, presentando i vari piatti elegantemente in fine mise en place, spiegandoli impeccabilmente.
Carta vini sempre al top, soprattutto la sezione dedicata alle bollicine doc, nazionali ed internazionali.
Buon rapporto qualità prezzo, contestualmentente ai ristoranti di egual livello.
Bonaparte M
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05 Dicembre 2024
10,0