The tasting route "between tradition and innovation" was chosen.
Numerous dishes and generous portions.
Fantastic flavors and combinations.
When the dish arrives, the dish is described to you with particular dedication.
Recommended experience
Gabriele Tassoni
.
04 Dicembre 2024
10,0
Very welcoming, intimate and not very noisy place. Impeccable service. High quality ingredients, with choices also for vegetarians and vegans. Worth mentioning is the spaghetti from Gragnano with beetroot and provolone cream from Monaco, present in the "I colori di Sol" menu. Very satisfied with having been here for lunch
cristina gastaldi
.
01 Dicembre 2024
10,0
Welcoming and hospitable environment, excellent food, impeccable service. Don't miss it!
Walter Vallome
.
30 Novembre 2024
10,0
A wonderful dinner, everything splendid from the environment to the service, the hospitality of the staff and the willingness to meet the guests' needs are the jewel in the crown, not to mention the cuisine... Excellent is an understatement! Congratulations to everyone, I hope to return soon!
Antonietta Valastro
.
30 Novembre 2024
10,0
Excellent environment, accompanied through the experience with kindness.
I highly recommend!
Franco Mr
.
30 Novembre 2024
10,0
Pleasant evening and delicious dishes with attention to the smallest detail!!! Advised!!
monica conterno
.
27 Novembre 2024
10,0
Beautiful experience, delicious food, courteous, knowledgeable and helpful staff, in short, highly recommended
Lorena Valinotti
.
24 Novembre 2024
10,0
Perfect and welcoming environment.
Combination and imagination in the dishes.
Advised
Fabio Cordero
.
24 Novembre 2024
10,0
Locazione esterna molto bella, in un giardino privato.
Piatti raffinati, curati nei particolari.
Porzioni normali, non troppo abbondanti.
Ottima l'accoglienza del personale.
Buona selezione di vini.
Roberta F
.
17 Luglio 2024
10,0
Si mangia nel centro di Savigliano, in un giardino molto tranquillo e molto accogliente.
I piatti sono particolari con degli abbinamenti molto delicati come i miei gamberi spadellati su stracciatella di bufala, assolutamente da provare.
Il risotto agli agrumi con tartare di salmone è molto delicato per finire con i dolci come lo zabaione al gin o i dolci di stagione (dolece all'albicocca su crumble di cacao).
Inoltre ci sono anche qualche piatto della tradizione
andreariaudo1976
.
08 Luglio 2024
10,0