We went there after hearing about it for the gluten free pizzas.
There were 4 of us, 2 celiacs and 2 without intolerances.
We got 2 appetizers and 3 pizzas and a folded pizza.
Everything was very good, even the gluten-free dough!!
On the desserts perhaps the taste could be improved a little.
However, 5 stars are deserved.
Compliments.
Yuri Galgani
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11 Febbraio 2025
10,0
Very good pizza, original and with quality ingredients. I don't quite understand why 4 of us can but 6 of us can't order the fixed price menu with the various tastings and dessert. There is a coat hanger missing in the covered loggia, from personal experience I stood up for a moment and the chair suddenly overturned due to the excessive weight of the coat folded on the backrest... otherwise everything was perfect.
D. M.
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08 Febbraio 2025
8,0
Out of the way pizzeria but worth the walk out of town. Traditional and gourmet pizzas, craft beers. Quick service. I count a little above average for gourmet ones
Bruno Latella
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19 Gennaio 2025
10,0
Probably the high expectations, the comparison with other "gourmet pizzerias" that Lo Spela draws inspiration from... we left a little disappointed. Tasting menu. Nothing to say about the dough or the cooking, but a little deviled chicken thrown onto a slice as the finale of the menu didn't seem up to par. The stuff is there, a little more commitment and imagination wouldn't hurt. I'll be back for a simple pizza.
Lorenzo Lori
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16 Gennaio 2025
6,0
It's not the first time we've gone there, but for the quality/price it's worth it....I'm sorry I didn't get to the dessert 🍰 because it inspired me
antonio albertini
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15 Gennaio 2025
10,0
If you want special pizzas this is the right place!
Hand Engraving
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06 Gennaio 2025
8,0
Da Perugia, andiamo a mangiare a Lo Spela. E merita qualsiasi viaggio! E adesso vi dico i perché. Appena entri, il calore dell’accoglienza, i dettagli curati dell’arredamento, la cucina completamente a vista, l’apparecchiatura: si nota immediatamente che nulla è lasciato al caso. C’è attenzione ai minimi particolari. Il personale è veramente preparato e professionale: ma non distaccato, ti fanno sentire a casa. Spiegano il
Menu nei minimi dettagli e ti sanno consigliare e guidare. Le pizze? Materie prime di altissima qualità e maestria negli impasti, nelle lievitazioni e nelle cotture. Gli abbinamenti sono ricercati e c’è l’imbarazzo della scelta per quanto siano buoni!!! La pizza è leggerissima, si digerisce immediatamente e non dà mai il senso di pesantezza tipico! Provatela!
La carta dei vini e delle birre è ampia, varia dall’Italia alla Francia : con bottiglie particolari!
Lo Spela è e rimane sempre un’esperienza unica: se piace il mondo del gourmet non c’è alternativa. Se ti piace la semplicità, anche in questo caso, è il
Posto giusto! Andateci, fidatevi, mi ringrazierete del consiglio, e noi continueremo a tornarci!
Massimo F
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23 Dicembre 2024
10,0
Excellent pizza, price a little above average but you can feel the quality. Friendly and professional service and a very nice place.
The SUPER babas
Ma Rux
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18 Dicembre 2024
10,0
It's not just a simple pizza, it's a journey of culinary flavors and cutting-edge cooking techniques, the highest quality raw materials, a pleasant environment and friendly staff
GOOD
Giuseppe Filingeri
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17 Dicembre 2024
10,0
Siamo venuti a provare questa pizzeria dopo le ottime recensioni e per i tre spicchi gambero rosso.
Le pizze normali ovvero quella di mio marito e mio figlio scelte da loro in versione napoletana, ottimo impasto e qualità degli ingredienti.
La senza glutine buon impasto fatto da loro , mi aspettavo qualcosa in più, forse un po’ troppo cotta ma nel complesso è andata bene.
Scelta di 4 birre senza glutine , io ho scelto la
Meridiano 0 , buonissima, io non bevo birre ma questa l’ ho gradita molto.
Dolce strepitoso , MIDORI SOUR COCKTAIL... IN STECCO, Mousse al limone, cuore di bisquit bagnato nel liquore midori, copertura al cioccolato bianco, sorbetto al melone giallo , veramente eccellente.
Da provare assolutamente!
fedeanto2018
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02 Novembre 2024
10,0