The environment is a bit spartan but compensated by courtesy, friendliness and good food
Maria filippa Graziano
.
25 Agosto 2024
10,0
Excellent dishes! Both the spaghetti and the fried food are top! We'll be back!
Ilaria Pilati
.
24 Agosto 2024
10,0
Wonderful place, very nice owner,
If I have to give my rating:
Between the excellent and the extraordinary, tending towards the wonderful 🎊🎊🎊
Fury Old
.
24 Agosto 2024
10,0
Perfect, friendly owners and delicious food!
Marco G
.
16 Agosto 2024
10,0
Now a guarantee, over the years it has never disappointed us! Spaghetti with clams and exceptional seafood, fried food to remember, crunchy and tasty like few others! Rustic but genuine atmosphere and friendly owners, for me the best fish place in Catanzaro lido.
Letizia Tiano
.
13 Agosto 2024
10,0
Das Restaurant liegt in der zweiten Reihe, aber das Essen ist erstklassig. Wir hatten Spaghetti Cozze e Vongole und Spaghetti con Alici, beides sehr schmackhaft und große Portionen. Dazu einen kalabrischen Weißwein, ein toller Abend.
Marco S
.
10 Agosto 2024
10,0
Excellent place to eat fresh fish and the word frozen is banned... excellent spaghetti, mussels and clams, or rather mussels and clams and pasta with an exaggeration of fish... you can't miss the fried food... honest prices. The friendliness of Vitò the owner is fantastic
Nicola Pisilli
.
07 Agosto 2024
10,0
Ho già recensito più volte questo ristorante che, a mio modesto avviso, resta una eccellenza culinaria nel panorama della ristorazione catanzarese e non solo. Dispiace leggere alcune recensioni che mettono in dubbio la freschezza del pesce e, oltretutto, le capacità di tanti recensori di distinguere il pesce fresco da quello congelato. Frequento, con la mia famiglia, questo ristorante da più di vent'anni e la bontà delle poche proposte offerte alle "Voglie" difficilmente di può gustare altrove. Resta ferma la mia opinione a conferma che alle "Voglie" il pesce è freschissimo. Ne ho avuta riprova ieri sera con uno spaghetto alle alici e una frittura mista assolutamente sublimi.
Continuerò a venire perché è l'unico posto dove sono certo di mangiare il vero pescato del giorno.
giannetto1961
.
02 Agosto 2024
10,0
One of our first and favorite stops on our holidays, as well as the excellent and plentiful food, the hospitality is king. Everyone should take an example on how to manage a place. Thank you!!!!
Marco Aversa
.
28 Luglio 2024
10,0
Before Covid I had three first courses and a fried dish totaling one hundred and ten euros. Very little choice on the menu.' Two first courses and a mussel appetizer.
Vincenzo65@live.it Evoli
.
21 Giugno 2024
10,0