Great food, friendly and helpful staff. Always a pleasure to come back to eat there.
Andrea Passoni
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08 Giugno 2025
10,0
Excellent value for money.
Affordable and exquisite menu
Gus Mar
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30 Maggio 2025
10,0
We ate here several times during our vacation. Everything is very tasty and freshly prepared. The prices are reasonable.
The owner and the staff are very friendly.
Regina E.
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05 Maggio 2025
10,0
great food and service too
always a guarantee, I will return
Francesco Rizzi
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28 Aprile 2025
10,0
Cibo tutto molto buono, personale molto gentile simpatico e disponibile. Conto però troppo alto per antipasti e dolce. I primi e i secondi invece in linea con quanto ci adpettavamo. Peccato per il molto rumore nel locale e la puzza che è rimasta sui vestiti
Barbara R
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06 Aprile 2025
6,0
Ci hanno portato degli amici. Noi con due bimbe piccole.
Di questo posto mi ha colpito la gentilezza e la cordialità del personale. In Isola, il sabato sera, con due bimbe, è già tanto che ti diano un tavolo.
Cibo davvero ottimo, servizio attento e gentile. (Per me si può tornare solo per questo.)
Prezzo in linea con l’offerta, il giusto.
Una sola nota dolente (assolutamente soggettiva): l’odore di fritto/cibo che ti si attacca su capelli e vestiti… terribile.
Per me è una cosa molto fastidiosa, non necessariamente per altri.
Comunque bravi, siamo stati bene.
ValeAnnaBianca
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29 Marzo 2025
8,0
Excellent food, impeccable service, relaxed atmosphere, honest prices: unique combination in Milan.
Federica Cecco
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22 Febbraio 2025
10,0
Osteria with very welcoming staff and good food. Price a little exaggerated
Nonstiamobend
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14 Febbraio 2025
8,0
All good but the price disproportionate compared to the environment
lollo Bertigli
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26 Gennaio 2025
6,0
Warm welcome and very pleasant environment. Food with ups and downs. I ordered culurgiones expecting the classic ones that were well filled and "decorated", I was served flat ravioli which wasn't bad but are culurgiones something else...? I didn't protest because I don't know much about Sardinian cuisine and I gave the benefit of the doubt that perhaps this was a lesser-known variety, but after doing some research I saw that I was actually served something completely different, well.
Diaphragm with artichokes good and well cooked, fillet on the other hand a little behind in cooking, which combined with the dish not being hot, meant that in the end the piece of meat became cold.
Waiting times a little longer than I expected, especially considering that the place was almost empty.
Davide Borsatto
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04 Gennaio 2025
6,0