Brasserie La Griglia is absolutely the point of reference in Piedmont (and probably not only) for dry-aged meat. Diego, the owner of the brasserie, has made dry-aging his reason for living and manages to transmit all his passion to the customers. It is possible to find the most delicate cuts to the more daring ones, the wine cellar is very well stocked, the desserts are good and abundant. The price is definitely below average, despite the very high quality. Go there, you won't regret it.
Dudo _
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17 Maggio 2025
10,0
Hospitality, professionalism and quality cuts of meat.
We are happy to have a gem like this in our area.
A place to certainly make a good impression and leave more than satisfied.
Our point of reference when it comes to fat😍😍😍
Vincent Leone
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12 Maggio 2025
10,0
Let Diego guide you on a unique culinary journey, where Italian traditions meet international excellence. At his grill, every dish is an experience: from selections of Piedmontese meats to fine cuts from all over the world, prepared with skill and passion.
It is worth having an unforgettable gastronomic experience, where quality, courtesy and authentic flavors come together to delight your palate.
Giovanni de TRIZIO
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06 Maggio 2025
10,0
The professionalism of the staff is excellent, the knowledge of the meat offering is at the highest levels. I recommend the tasting experience. Thank you for the pampering you gave us
Antonietta Gala
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01 Maggio 2025
10,0
Once again they exceed all expectations! Everything is spectacular, we have been regular customers for a year now, and every time it is an impeccable culinary experience, the staff are kind and attentive to the customer and Diego is exceptional in recommending cuts of meat. The DIEGO MARADONA of meat!
michela dimarzo
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27 Aprile 2025
10,0
Recommended if you like meat!! 😊
Marcello Persi
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25 Aprile 2025
10,0
Yesterday I entered this Brasserie for the first time not knowing what to expect, the service was extremely courteous, the menu offers a wide variety of different levels and not knowing what to orient ourselves with due to the large choice we took advice from the owner Diego, always present in the room, who after having obtained information on our tastes and how hungry we were, directed us towards a tasting, bringing us some American Angus Black Iron Steak and a German Friesian steak which has been matured for 150 days, to conclude a homemade dessert of fresh fruit and vanilla cream on shortcrust pastry.
Fully satisfied with the service, the quality of what was served and the quiet environment in the room.
Davide Sesia
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20 Aprile 2025
10,0
Una trasferta a Torino è stata l'occasione ideale per visitare questo luogo di perdizione consigliatoci da un collega torinese. Eravamo in 12 e siamo arrivati in ritardo, ma l'accoglienza è stata calorosa e il servizio molto attento.
Guidati dall'esperienza del cameriere, abbiamo iniziato il nostro viaggio culinario che ci ha portato ad assaggiare tagli diversi con frollature crescenti, uno più buono dell'altro. Ovviamente c'è chi ha preferito un tipo e chi l'altro, ma nessuno è mai arrivato a dire "questo non era buono". Anzi, in alcuni casi abbiamo fatto il bis perché la porzione ci era sembrata troppo piccola nonostante il peso dichiarato.
Potrei aver qualcosa da ridire sulle porzioni degli antipasti, ma anche in quel caso abbiamo risolto facilmente aggiungendone altri. Anche i dolci non erano per niente male, ma qua si viene principalmente per la carne!
Il conto non è stato esattamente "popolare" - abbiamo speso poco più di 80€ a persona - ma abbiamo mangiato e bevuto senza risparmiarci e la qualità era indiscutibile, quindi la carta è stata strisciata con soddisfazione.
Esperienza da ripetere assolutamente!
Michelangelo U
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19 Aprile 2025
10,0
Spectacular selection of matured meats! Recommended for meat lovers!!!
Daniele Passarella
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13 Aprile 2025
10,0
Ho avuto la fortuna di essere invitato da un amico che li conosce altrimenti non avrei avuto modo di sapere che esiste un locale del genere.Abbiamo mangiato splendidamente. Carni lavorate benissimo. Ho assaggiato frollature lunghissime. E mi sono piaciute. Il proprietario gentilissimo e molto preparato. Vini ottimi! Solo la location fa perdere mezzo punto, meritate molto!
lucaolivero
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16 Marzo 2025
8,0