Excellent meat restaurant. They follow you from start to finish explaining in detail all the cuts of each meat chosen.
Possibility of making a selection to taste more cuts and meats.
Very prepared and kind waiters.
Fair prices for the quality they have.
Giorgia Cataldi
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14 Giugno 2025
10,0
Expertise
Availability
Quality
Service
Simply spectacular
Really commendable price
ToFace Agency
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09 Giugno 2025
10,0
Great professionalism, kind and very professional staff.
Going to Diego is always a great pleasure. His meats are the best I have eaten but it is the only meat restaurant that brings a hot stone to the table so that you can always eat hot meat from start to finish. Thanks for your attention Diego.
Germania Cardoso da Cruz
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03 Giugno 2025
10,0
The perfect restaurant to eat high quality meat from all over the world. All accompanied by an extensive wine list. The environment is simple but very clean. The staff is very prepared and attentive. True professionals. The prices reflect the quality of the raw materials offered. Highly recommended!!!
Enzo Ro’ (Enzo81.1)
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02 Giugno 2025
10,0
We had a great experience at this place. The staff was kind and professional. It was our first visit and my husband and I were extremely satisfied. A heartfelt piece of advice: let them guide you in choosing the cut of meat and the wine, they will find the perfect match.
YOsteGA
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28 Maggio 2025
10,0
Excellent quality service and for those who love meat and good wine
elyshop
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24 Maggio 2025
10,0
Brasserie La Griglia is absolutely the point of reference in Piedmont (and probably not only) for dry-aged meat. Diego, the owner of the brasserie, has made dry-aging his reason for living and manages to transmit all his passion to the customers. It is possible to find the most delicate cuts to the more daring ones, the wine cellar is very well stocked, the desserts are good and abundant. The price is definitely below average, despite the very high quality. Go there, you won't regret it.
Dudo _
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17 Maggio 2025
10,0
Hospitality, professionalism and quality cuts of meat.
We are happy to have a gem like this in our area.
A place to certainly make a good impression and leave more than satisfied.
Our point of reference when it comes to fat😍😍😍
Vincent Leone
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12 Maggio 2025
10,0
Una trasferta a Torino è stata l'occasione ideale per visitare questo luogo di perdizione consigliatoci da un collega torinese. Eravamo in 12 e siamo arrivati in ritardo, ma l'accoglienza è stata calorosa e il servizio molto attento.
Guidati dall'esperienza del cameriere, abbiamo iniziato il nostro viaggio culinario che ci ha portato ad assaggiare tagli diversi con frollature crescenti, uno più buono dell'altro. Ovviamente c'è chi ha preferito un tipo e chi l'altro, ma nessuno è mai arrivato a dire "questo non era buono". Anzi, in alcuni casi abbiamo fatto il bis perché la porzione ci era sembrata troppo piccola nonostante il peso dichiarato.
Potrei aver qualcosa da ridire sulle porzioni degli antipasti, ma anche in quel caso abbiamo risolto facilmente aggiungendone altri. Anche i dolci non erano per niente male, ma qua si viene principalmente per la carne!
Il conto non è stato esattamente "popolare" - abbiamo speso poco più di 80€ a persona - ma abbiamo mangiato e bevuto senza risparmiarci e la qualità era indiscutibile, quindi la carta è stata strisciata con soddisfazione.
Esperienza da ripetere assolutamente!
Michelangelo U
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19 Aprile 2025
10,0
Ho avuto la fortuna di essere invitato da un amico che li conosce altrimenti non avrei avuto modo di sapere che esiste un locale del genere.Abbiamo mangiato splendidamente. Carni lavorate benissimo. Ho assaggiato frollature lunghissime. E mi sono piaciute. Il proprietario gentilissimo e molto preparato. Vini ottimi! Solo la location fa perdere mezzo punto, meritate molto!
lucaolivero
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16 Marzo 2025
8,0