I didn't know him but friends told me about him enthusiastically. They were right, excellent ravioli, excellent duck petyo with taryufo at fair prices. Beautiful evening. Excellent welcome. What can I say if you don't try it it's a missed opportunity
Graziano Bernabei
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28 Febbraio 2025
10,0
We had a great time, to be repeated.
Paolo Basilici Menini
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25 Febbraio 2025
8,0
Today we met with friends and went to this really nice tavern. A not very large but well-kept and welcoming environment. Sabrina, owner and chef, had opened just for us today, in fact for lunch she is only open by reservation, and it was a quiet, delicious and truly pleasant lunch.
We had fun with the first courses, all different, and then all you wanted were meatballs!
Traditional cuisine but with a pinch of novelty, cooked with love.
Highly recommended!
Alessandra Barucchieri
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13 Febbraio 2025
10,0
Osteria with top appetizers and first courses, wide choice of local products and local wines that pair well with the dishes. Fair price
Gianni Falorni
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05 Febbraio 2025
8,0
The right place for a dinner with excellent dishes all in the Tuscan tradition. Exceptional price/quality ratio
Arrigo Del Taglia
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04 Febbraio 2025
10,0
Osteria from times gone by, an informal place, where you can find home cooking with a few well-executed dishes, the off-menu blackboard, which encourages you to dive into the art of authentic flavors typical of these areas, all washed down with wines that help to enjoy the dishes at 360 degrees.
Small place, open kitchen and attentive service, give the place the right flavor of home.
Very competitive prices.
A place to gladly return to.
Gabriele C.C.
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06 Gennaio 2025
10,0
Congratulations, good food, courteous staff and welcoming environment
BARBARA CAMATTI
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03 Gennaio 2025
10,0
Really good food, friendly staff. I recommend taking the greedy cutting board and the cut!
Sabrina Statuto
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31 Dicembre 2024
10,0
Consiglio vivamente questa tipica osteria fiorentina, locale pulito e accogliente, i titolari sono stati gentili ed ospitali, Giuseppe ottimo padrone di casa e Sabrina la consorte ottima cuoca ai fornelli. Il locale offre i più svariati piatti toscani e della tradizione contadina come la ribollita o la pappa al pomodoro, io personalmente consiglio il tagliere di affettati/salumi e formaggi e la trippa e lampredotto, abbiamo fatto richiesta di poter mangiare la fiorentina, ci hanno accontentati e così siamo tornati una seconda volta accompagnandola con i fagioli all'uccelletto.
Federico C
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26 Ottobre 2024
10,0
MANGIARE? PURA POESIA
Ho portato degli amici di Milano , abbiamo mangiato una serie di antipasti che poi vedete le foto e un risotto e la tagliata e dolce
La cosa principale è la qualità delle pietanze e da persona che piace mangiare la bistecca sono rimasto scioccato in maniera positiva della tagliata del sapore e tenerezza veramente sublime
Poi tutto buono e genuino anche il dolce una leccornia
Altra nota positiva vino del paese riserva a 15 euro ottimo
Zerbini Giacomo
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07 Ottobre 2024
10,0