The foie gras ravioli is certainly among the best dishes I have eaten in my life. The delicious pigeon. Impeccable service, very professional and friendly staff. The chef, with whom we had a chat, conveyed to us all his passion in the search for the perfect balance between every flavor of each of his dishes. We will come back for sure.
Matteo Pesce
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04 Maggio 2025
10,0
Delicious food and excellent service with lots of tastings offered
Federico Capilupi
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03 Maggio 2025
10,0
Sensational food, very kind staff, excellent wine! Highly recommended ❤️
Stefano Galli
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03 Maggio 2025
10,0
Wine with a view. What a restaurant - just perfect. Service and food is just fantastic for your trip around the Piemont
Michal Baumann
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02 Maggio 2025
10,0
Il ristorante occupa la sede che era del Grecale, un locale in un edificio moderno (costruzione discutibile per le sue dimensioni) con non molti coperti, funzionale e discreto: bella la vista dai balconi.
Il servizio è efficiente e cortese, la maitre è chiara e cordiale, ed è anche sommelier.
La cucina ha grande attenzione e rispetto per le materie prime (ad esempio foie gras e tonno sottolio li produce il ristorante), la mano del cuoco è leggera e le radici francesi sono evidenti. Eccellenti i primi, gnocchi che rifanno l'insalata russa, e una zuppa di asparagi e lumache, precisi il foie gras e l'anatra, di ottima cottura, inventivi asparagi e baccalà, forse un po' slegati. Tra Francia e Liguria la tarte al limone e chinotto. Il tutto accompagnato da un Timorasso "langarolo" (Borgogno), scelto da una carta dei vini non grandissima ma meditata, attenta al territorio e con un interessante proiezione francese, soprattutto alsaziana.
Pitea59
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17 Aprile 2025
10,0
Spontaneously for lunch today. They quickly got us 2 nice places. Excellent service. Very nice lunch menu. Wonderful amuse bouche, then absolutely delicious asparagi with cod and parmigiana balls and a delicious hollandaise as antipasti, accompanied by a fine nasceta. The Primi with the wonderfully fresh ravioli “fatto al casa” with sage were also excellent and accompanied by a perhaps somewhat heavy Barbera (my decision). The dolce with nut cake and the corresponding sauce was also fantastic. With the coffee there was wonderful homemade Friandise. A great experience.
Gerold von Rickenbach
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12 Aprile 2025
10,0
Places that really deserve to be visited; a simple kitchen, if you like, given the innovations we usually see lately but of a high standard.
Competence and harmony lead the customer to feel good in a simple place in the heart of Novello, a few steps from Barolo. It's worth the trip! Highly recommended
Simone Ollari
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05 Marzo 2025
10,0
Truly fantastic, haute cuisine. Professional and pleasant service and a great view. This may well be one of the top 3 restaurants in the Langhe. Recommended. The village is also a worthwhile visit after dinner. I will be back
moshix
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28 Febbraio 2025
10,0
I have known Langotto for over 2 years now. It has always been very good and the development is getting better and better. Refined Piedmont cuisine with a French touch. What Otto Luca and Elisa Andreotti have built there is fantastic. In the Michelin star range for me.
Arnd S.
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19 Gennaio 2025
10,0
Esperienza fantastica! Siamo già stati diverse volte presso questo ristorante ma ogni volta torniamo con grande piacere. Tutto di altissimo livello, dal servizio alla disponibilità, dalla cucina alla capacità di farti sentire a tuo agio.
Un punto di riferimento che consiglio sicuramente a chi ama la buona cucina con delle rivisitazioni molto interessanti!
Grazie di tutto e a presto!
Stefano B
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22 Novembre 2024
10,0